Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do Dánska, kde pracoval jako cukrář ve Falsled Kro, městě ležícím ve Funenu, druhém největším ostrově země, nacházejícím se mezi Zélandem a kontinentálním Dánskem. Tři roky tvrdé dřiny ve Funenu mu otevřely dveře k práci ve Fakkelgarden, kde působil jako cukrář.
V roce 2007 se rozhodl založit vlastní značku specialit na základě svých unikátních receptur. Jeho dovednosti kuchaře mu poskytly znalosti potřebné k tomu, aby pochopil, co lidé mají rádi a po čem touží. Nicolas Vahé kombinuje tradiční receptury s avantgardními technikami a svou inspiraci nachází po celém světě. Jeho úzká spolupráce s francouzskými a italskými producenty surovin, které používá, zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu a chutě, které jsou nepřekonatelné. Produkty Nicolase Vahé jsou nedílnou součástí nejen letních grilovaček a pikniků. Potěšíte jimi všechny gurmány.