Letní Black Friday: SLEVY až 40 %
PROZKOUMAT SLEVY
kontakt
Přihlášení
0
0 Kč
domů Kuchyň a jídelna Čaje a pochutiny Pochutiny Směsi na pečení a vaření BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350 g
Přidat na seznam přání

BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350 g

  • Nicolas Vahé / BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350 g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
KŘEHKÉ ZBOŽÍ? BEZ OBAV.
Balíme pečlivě, nerozbitně a s láskou.
BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350 g

Máte chuť na autentickou italskou pizzu s tenkou kůrčičkou? Tato bio sypká směs od Nicolase Vahé je pečlivě zpracovaná směs tvrdé a jemně mleté pšeničné mouky ze slunných rovin střední Itálie.

Stačí přidat vodu, olej a trochu droždí a budete mít dokonalou pizzu.

Ale proč zůstat jen u pizzy? Směs je také ideální na focacciu, ciabattu nebo domácí těstoviny. Tak se pusťte do toho a připravte si večeři jako z restaurace v Římě!

Složení: pšeničná mouka typu 00* 80 %, pšeničná mouka 18 %*, sůl (jodidovaná)
* = organické zemědělství EU

SKLADEM - Doručíme 29. 7. - 31. 7. 2024
Možnosti dopravy
244 Kč
Rozměry
hmotnost 350 g
Vlastnosti
Vhodné i na focacciu, ciabattu nebo domácí těstoviny.
Dle receptury michelinského šéfkuchaře Nicolase Vahé.
Z jednoho sáčku lze vyrobit 4 pizzy.
Designér
Poznejte designéra značky
Nicolas Vahé
Poznejte designéra značky
Nicolas Vahé
N
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
NAŠI ZÁKAZNÍCI S TÍMTO PRODUKTEM TAKÉ KUPUJÍ
PODOBNÉ PRODUKTY
Z NAŠEHO blog
Recepty na lahodné tapas. Pozvěte přátele a užijte si letní atmosféru!
Z NAŠEHO blog
R
Recepty na lahodné tapas. Pozvěte přátele a užijte si letní atmosféru!
Teploty stoupají, sluníčko začíná ukazovat svou sílu a my máme potřebu být čím dál víc venku – ideální čas vytáhnout doplňky na servírování, pozvat rodinu nebo ...
Nikola Soušková
JSME TADY PRO VÁS
Nikola Soušková / osobní poradce
+420 775 100 770Po–Pá 8–15 hod.
250 Kč
SLEVA
NOVINKY A AKCE ZE SVĚTA BELLA ROSE!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 250 Kč!

Platební metody

gopay  visa  mastercard
apple  google  twisto

Inspirujte se u nás

Kontakt

telefon 775 100 770 PO–PÁ 8:00–15:00

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz

APEK APEK Ověřeno zákazníky Ověřeno zákazníky Udržitelný e-shop

Znáte nás z časopisů

časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
Copyright © 2009 - 2024. Už 15 let přinášíme krásnou atmosféru k vám domů
heureka