+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost pvymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.


Zásady ochrany soukromí pro využívání služby Google Analytics.


Tento web využívá službu Google Analytics, jejímž poskytovatelem je společnost Google, Inc. Jedná se o službu, která zaznamenává chování návštěvníků webových stránek a umožňuje ho vyhodnocovat. Tím napomáhá zlepšovat webové stránky, jejich uživatelskou prostupnost a přehlednost.

Sbíraná data o uživatelích stránek jsou anonymní. Služba nesbírá osobní a citlivé údaje. Google, Inc. může tyto informace o uživatelích poskytnout třetím osobám, je-li to požadováno zákonem nebo budou-li tyto třetí osoby zpracovávat tyto údaje pro Google.

Ke shromážďování informací o chování uživatelů na stránkách dochází pomocí souborů cookies. Na tomto webu používáme následující cookies:

Cookies první strany – jsou nezbytné pro zajištění chodu webových stránek (krátkodobé). Zároveň využíváme dlouhodobé cookies pro sbírání agregovaných anonymních dat o návštěvnících webu (Google Analytics).

Cookies třetí strany – cookies reklamních systémů, sociálních sítí, vložených videí,…

Služba Google Analytics je navíc rozšířena o následující reklamní funkce, které poskytuje společnost Google, Inc.

  • Remarketing.
  • GDN (Google display network) reporting.
  • Demografické a zájmové přehledy Google Analytics.

Více informací o využívání a sběru dat naleznete ve smluvních podmínkách společnosti Google.

Nepřejete-li si být zahrnováni do statistik služby Google Analytics, můžete využít možnosti zablokování přes Google Analytics Opt-out.

OVĚŘENO NAŠIMI ZÁKAZNÍKY
99%
zákazníků by doporučilo obchod svým známým
Trochu vyšší ceny vyváží krása a kvalita zboží. Přináší nám potěšení a radost do našeho domova :)
Lupik, 09.09.2017
Krásné a originální výrobky.
Káča, 06.09.2017
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Kontakt

775 100 770 Po-Pá 8-17 hod.

Zůstaňme v kontaktu

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz
APEK APEK Ověřeno zákazníky

Platební metody

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2017 Všechna práva vyhrazena
Abychom poznali, co se vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Více info zde.