+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů


Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
 
OVĚŘENO NAŠIMI ZÁKAZNÍKY
99%
zákazníků by doporučilo obchod svým známým
Trochu špecifický tovar, výborná komunikácia s predajcom, odporúčam nákupy
Gabi, 27.03.2017
Líbí se mi celková nabídka zboží i přehlednost stránek a možnost osobního převzetí.

Obchod doporučuji.
Romana, 24.03.2017
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Kontakt

775 100 770 Po-Pá 8-17 hod.

Zůstaňme v kontaktu

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz
APEK APEK Ověřeno zákazníky

Platební metody

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2017 Všechna práva vyhrazena
Abychom poznali, co se vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Více info zde.