SLEVA 15 % na pastelové barvy
JÍT SI VYBRAT
Přihlášení
0
0 Kč
Ověřeno našimi zákazníky

Ověřeno našimi zákazníky

Recenze, které najdete u jednotlivých produktů u nás na Bella Rose, pochází přímo od našich zákazníků, kteří zboží skutečně použili nebo si ho koupili. Sběr recenzí probíhá prostřednictvím ověřené společnosti Heureka, která zákazníkům posílá několik dní po nákupu e-mail s žádostí o hodnocení.

Společnost Heureka zajišťuje také recenze, které najdete na této stránce. Ty rovněž napsali přímo naši zákazníci a jsou hodnocením celého nákupu u nás na Bella Rose.

24.02.2024
Krásné zboží, rychlé doručení, ochota operátorek.
22.02.2024
Pro:
nakupuji opakovane a vzdy jsem spokojena.Zbozi dorazi vzdy krasne a peclive zabaleno.
22.02.2024
Krásné zboží, skvělá komunikace, nakupuji opakovaně.
20.02.2024
Ráda si, když mi má finanční situace dovolí, u Bella Rose objednávám. Zboží je krásné a někdy je potřeba udělat si radost.
A. Dvořáčková
Pro:
Objednávka je připravena ve velmi krátké době. Je pečlivě zabalena.
18.02.2024
Pro:
Krásné věci
Proti:
Některé příliš drahé
17.02.2024
Pro:
Spolehlivost
Rychlost dodávky
Kvalita zboží
18.02.2024
Pro:
Zboží je opravdu kvalitní
Moc pěkné jednání
Hezké věci, co potěši
10.02.2024
Pro:
Vše OK
13.02.2024
Pro:
Expresní vyřízení objednávky
Dokonale zabaleno
08.02.2024
Vše v pořádku
07.02.2024
Pro:
Nádherné a originální zboží
Rychlé doručení
Kvalitní produkty
Rozhodně doporučuji!
06.02.2024
Objednala jsem už poněkolikáté, jako vždy velká spokojenost. ❤️
Pro:
Rychlé vyzvednutí objednávky
Milí zaměstnanci
Pěkný e-shop
Kvalitní produkty
04.02.2024
Nakupuji zde opakovaně. Kvalitní zboží, vše v pořádku.
03.02.2024
Všechno perfektní.
01.02.2024
V obchodě nakupuji opakovaně a mohu jenom doporučit.
02.02.2024
Každý si tu může najít něco pěkného.
Pro:
velký výběr
30.01.2024
Pro:
Rychlost dodani , originalni produkty
29.01.2024
Nakupuji opakovaně, obchod vřele doporučuji.
29.01.2024
Vse skvělé. Vydejni misto, ktere vyuzivam je velmi prijemne a damy vstricne.
28.01.2024
Doporucuji. Rychle dodani a krasne zabaleno.
28.01.2024
Vše v nejlepším pořádku
28.01.2024
Pro:
Krásné zboží, slevy, velký výběr, dostupnost, bleskové odeslání i dodání. Spokojenost jako vždy.
28.01.2024
Pro:
Perfektně zabaleno
05.02.2024
Pro:
Nakupuji v tomto obchodě často a jsem vždy spokojená
26.01.2024
Rychlé dodání. Nakupují zde velmi ráda. Krásné zboží. Vydrží léta.
25.01.2024
Pro:
Ano
25.01.2024
Pro:
Zboží krásné, kvalitní. Doručeno téměř okamžitě. Krásně zabaleno. Jako vždy - naprostá spokojenost❤️
24.01.2024
Super obchudek, mila komunikace, rychle dodani
22.02.2024
Pro:
krásný výběr, rychlé dodání, krásně zabalené zboží
22.01.2024
Drahý výrobek, nekvalitní provedení.
20.01.2024
Nektere plakaty od Bella Rose jsou uzasne, dekuji, udelaji v pokoji krasnou a pozitivni atmosferu.
22.01.2024
Pro:
Rychlé vyřízení objednávky
Dokonale zabaleno
16.01.2024
Fajn obchod... rychle dodani...krasne zabaleno...
16.01.2024
Vůbec žádný problém
16.01.2024
Pro:
Rychlé dodání zboží
13.01.2024
rychlé dodání, příjemná komunikace, kvalitní zboží
12.01.2024
Výběr zboží na eshopu, objednání i doručení proběhlo bez problémů.
13.01.2024
Pro:
Rychlé dodání
Skvěle zabaleno
Dárek k objednávce
Designovky za super ceny
12.01.2024
Pro:
Průběžná komunikace. Pečlivě zabaleno. Krásné zboží.
15.01.2024
Pro:
pečlivě zabaleno
rychlé dodání
12.01.2024
Vždy zabaleno bezpečně, tak aby se žádný kousek nerozbil a kvalita zboží mi dělá radost.
12.01.2024
Vše je rychlé, bez problémů. Přehledný web a krásné zboží. Je radost tady nakupovat.
11.01.2024
vždy bez problémů
11.01.2024
Můžu jen doporučit,vždy naprosto spokojená.
11.01.2024
Pro:
Precizně zabaleno
Dárek k nákupu :)
Rychlé dodání
21.01.2024
Pro:
Vše v pořádku, hezká nabídka pro útulný domov.
10.01.2024
Rychle dodání
10.01.2024
Pro:
Vše v pořádku, rychlé doručení, bez závad
13.01.2024
Pro:
Zboží skladem
Velký výběr hezkých věcí
Balík byl pečlivě zabalený
10.01.2024
Pro:
Moc pěkná nabídka zboží
Dobrá komunikace s obchodem
Krásně zabalené zboží s "láskou "
Rychlé dodání zboží
A možnost doručení přes Zasilkovnu i ZasilkovnaBox
250 Kč
SLEVA
NOVINKY A AKCE ZE SVĚTA BELLA ROSE!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 250 Kč!
Každý měsíc odměníme jednu fotografii s hashtagem #bellarosecz dárkovým poukazem. Více informací ZDE.
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Každý měsíc odměníme jednu fotografii s hashtagem #bellarosecz dárkovým poukazem. Více informací ZDE.

Platební metody

gopay  visa  mastercard
apple  google  twisto

Inspirujte se u nás

Kontakt

telefon 775 100 770 PO-PÁ 8:00-16:00

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz

APEK APEK Ověřeno zákazníky Ověřeno zákazníky Udržitelný e-shop

Znáte nás z časopisů

časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
Copyright © 2009 - 2024. Už 14 let přinášíme krásnou atmosféru k vám domů
heureka