czvyber
czvyber
Zvolte jazyk
vybersk
sk
E-mail:
nebo přes:
Ještě u nás nemáte účet?
Zaregistrujte se a získejte výhody:
125 Kč na první objednávku
slevy, soutěže a překvapení
   pravidelně e-mailem
pohlídáme vám nedostupné zboží
oblíbené kousky v seznamu přání
Nákupní košík
+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
V nákupním košíku aktuálně nic nemáte
Nevíte si rady s výběrem? Pomůžeme Vám

Ověřeno našimi zákazníky

Ověřeno našimi zákazníky

16.06.2019
Nakupuji pravidelně, vždy jsem spokojená. Výborná komunikace obchodu, bezvadně zabaleno nikdy mi nepřišlo nic poškozené. Rychlé doručení. Určitě doporučuji.
14.06.2019
+ rychlé dodání
- vyšší ceny
13.06.2019
doporučuji
Pro:
nabídka
výborné balení
blesková doprava
12.06.2019
Jako vždy - naprostá spokojenost!
11.06.2019
skvělá komunikace, nádherné zboží
10.06.2019
Hezky a bezpečně zabaleno, komunikace s obchodem před doručením balíčku:-)
10.06.2019
spokojenost
09.06.2019
Velmi rozsáhlá nabídka pěkného a zajímavého zboží , je radost vybírat
Pro:
S krémem Meraki mám již zkušenost , je výborný , lehký , tvář není mastná , rychle se vstřebává . Deodorand Meraki je standardní , lehká vůně po grapefruitu , lepší by byl jiný citrusový plod
Proti:
Krém Compagie hyratační je poněkud hutnější na rozdl od Meraki
poněkud hutnější krém de Provance , ale tvář se po něm neleskne tukem
10.06.2019
Až na vyšší cenu některých produktů je e-shop Bella Rose bezkonkurenční.
Pro:
kvalitní produkty (perfektní design, nabízí jinak málo dostupné zboží)
informace pro zákazníky v každém podstatném bodě vyřizované objednávky (informace o zaplacení, o odeslání atd.)
obchod se zlepšuje co do ekologie (ekologičtější balení než dříve, udržitelné produkty)
krásné balení zásilky
dáreček v balíčku navíc
Proti:
některé produkty jsou o dost dražší než při pořízení ze zahraničních e-shopů
15.06.2019
Naprosto na houby vec. Voda z toho vytejka ven a jakmile jsem tam pridala ten kohoutek, kolem toho to popraskalo!!!! Takze vyhozene penize a jsem z toho smutna.
07.06.2019
spokojená
09.06.2019
Pro:
Krásné zboží
Rychlé dodání
Pěkně zabalený balíček
07.06.2019
Všechno super.
10.06.2019
Pro:
Ochota, rychlost nachystané objednávky, všichni velice milí
03.06.2019
Rychlé a spolehlivé doručení. Jsem velmi spokojena
02.06.2019
Jsem velmi spokojená, děkuji za vstřícnost! :)
Pro:
Rychlé vyřízení objednávky, milý dárek, celkově velká ochota :)
31.05.2019
Nakupuji pravidelně, vždy precizně a krásně zabalený balíček s malým překvapením a dárečkem :-)
Pro:
Rychlé dodání, skvělá komunikace, preciznost a ochota :-)
04.06.2019
Pro:
styl
Proti:
fotky, které neodrážejí skutečnost
31.05.2019
Moc pěkné zboží, velký výběr
Pro:
Velký výběr, možnost přehledného třídění
31.05.2019
Nakupuji zde opakovaně, křehké zboží je vždy pečlivě zabaleno. Nádhera, doporučuji.
31.05.2019
Doporučuji, rychlé, bezproblémové doručení. Krásné zboží.
31.05.2019
Hezky design obchodu
Pro:
Velmi rychle doruceni
Produkt odpovida obrazky a memu ocekavani
31.05.2019
Originální sortiment, velmi vstřícné (ale paralelně nikterak podbízivé) jednání, serióznost...
Pro:
Originalita
31.05.2019
Vše super...,krasně zabalené.Měnila jsem i způsob doručení a bez problému mi vyšli vstříc.100% doporučuji.
30.05.2019
Perfektně zabaleno, takže zboží bylo dodáno nepoškozeno. Zboží odpovídá popisu i fotografii na webových stránkách. Stránky jsou přehledné a velmi hezky udělané. Komunikace proběhla e-mailem i telefonicky, protože bylo třeba změnit místo výběru Zásilkovny z důvodu velikosti zásilky. Vše proběhlo k mé plné spokojenosti. Určitě ještě něco objednám a rozhodně doporučuji.
29.05.2019
S obchodem Bella Rose jsem nadmíru spokojena.
Zboží je krásně zabalené.
Vždy přijde včas a v pořádku.
Pracovnice jsou ochotné a milé. Vřele doporučuji každému.
Pro:
Vše v naprostém pořádku
29.05.2019
Rychlé dodání, bezva komunikace,krásně zabaleno.Za mě super
28.05.2019
Pro:
od objednání po doručení 1*
Proti:
žádná
28.05.2019
Vždy vše prostě perfektní :-)
Vyjádření obchodu Bella Rose:
Dobrý den,

děkujeme Vám za hodnocení obchodu. Jsme rádi, že se řadíte mezi spokojené zákazníky.

Těší nás, že šíříte krásnou atmosféru spolu s námi.

S přáním krásného dne
tým Bella Rose
28.05.2019
Rychlé a spolehlivé jednání
Vyjádření obchodu Bella Rose:
Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že pro Vás byl nákup příjemnou zkušeností.

Těší nás, že šíříte krásnou atmosféru spolu s námi a těšíme se na Vaši další objednávku.

S přáním krásného dne
tým Bella Rose
28.05.2019
Všem doporučuji. Krásné zboží. Rychlé zaslání, perketně zabaleno- radost takové zboží rozbalovat.
Pro:
Rychlé zaslání, hezky a precizně zabalené zboží, dáreček v podobě nálepky.
Vyjádření obchodu Bella Rose:
Dobrý den, paní Moniko,

číst Vaše hodnocení je opravdu radost. Velmi nás těší, že jste s námi v tolika ohledech spokojena ❤

Děkujeme, že šíříte krásnou atmosféru spolu s námi.

S přáním krásného dne
tým Bella Rose
28.05.2019
Pro:
Skvělá komunikace obchodu a zákaznické podpory
Proti:
Nefunkční platba přes Twisto. Ani po opakovaných pokusech v třech prohlížečích a třech zařízeních se dvěma různými operačními systémy se nedařila. Na druhou stranu obchod komunikoval rychle a ochotně ohledně řešení.
27.05.2019
Pro:
perfektní servis, balení i dodací lhůta
15.06.2019
Pro:
Nabídka jinak málo dostupného zboží.
Rychlé odeslání, pečlivé zabalení.
29.05.2019
Pro:
Zatím vše super
Přehlednost webu, sortiment
27.05.2019
Vždy, když chci udělat radost sobě nebo přátelům, "sáhnu" po Vašem obchodě a nikdy nejsem zklamaná :)
Kateřina
27.05.2019
s obchodem Bella Rose jsem vždy spokojená, rychlé a spolehlivé doručení, milé zabalení
27.05.2019
super zboží, super obchod
26.05.2019
Vzhledem ke skutečnosti, že se jednalo o PRVNÍ nákup, nelze přeci objektivně hodnotit! Smysluplně hodnotit lze až po několikátém opakovaném nákupu. /ale po první zkušenosti - SPOKOJENOST/
26.05.2019
Pro:
vždy spokojenost
25.05.2019
Pro:
Zboží je vkusné a doručení je rychlé.
25.05.2019
Doporučuji
Pro:
Hezký a kvalitní sortimen
Proti:
Některé produkty cenově nadhodnocené.
25.05.2019
Již pár let naprostá spokojenost s komunikací, dopravou a super věcičkami pro naši domácnost i jako dárky pro rodinu a přátelé.
25.05.2019
Pro:
Krásné a kvalitní výrobky
Velký výběr věcí, dárečků
Stylově zabaleno (křehké skleničky) + milá pozornost
27.05.2019
Pro:
zboží vždy brzy doručeno. komunikace s obchodem vynikající.
27.05.2019
Pro:
Hezke, nestandartni věci.
25.05.2019
Pro:
krasne zbozi
perfektne zabaleno (objednavala jsem sklenicky)
rychle dodani
23.05.2019
Můj oblíbený obchod, krásné zboží, pečlivé zabalení, rychlé zaslání, milé dárky k nákupu.
Doporučuji!
24.05.2019
Zboží je pečlivě zabalené.Vždy přišlo v pořádku.
Pro:
Rychlost
Spolehlivost
Výborná komunikace
30.05.2019
Pro:
Zboží přijde krásně zabalené a má to prostě kvalitu a jak sami říkají "Atmosféru" ráda zde nakupuji. Jsou tedy dražší ale dají se tu vychytat slevy
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2019 Všechna práva vyhrazena