+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
Ověřeno našimi zákazníky

Ověřeno našimi zákazníky

Petr, 24.05.2017
jsem spokojený

Pro:

rychlost a přátelská komunikace

Proti:

u světelných řetězů kde lze použít jen žárovky do 15 W (klasické se prý už nevyrábí) doporučení kde je sehnat a jaké optimálně použít nebo je nabízet

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážený pane Petře,
děkujeme za Váš názor a za hodnocení. Jsme rádi, že máte pozitivní zkušenost s komunikací s námi a také s rychlostí dodání. Téměř všechny světelné řetězy, které nabízíme, jsou osazeny LED baňkami, které mají samy o sobě opravdu velmi dlouhou životnost, pokud přestanou fungovat, tak je tu samozřejmě možnost u nás řetěz reklamovat. Pokud nejde o reklamaci, tak je třeba, při objednávání žárovek do řetězu, přihlédnout k informacím u nás v popisku/na adaptéru řetězu, někdy je pak třeba využít větších zahraničních eshopů - některé specifické kusy, jak píšete, není snadné v ČR sehnat. Děkujeme za Váš nákup a těšíme se na případnou spolupráci v budoucnu.
Jarmila Dvorackova, 19.05.2017
Tento obchod nabizi unikatni vyrobky, ktere jsou prekrasny, takze si urcite vybere i náročný zakaznik. Servis je vyborny od vyberu, pres objednavku a az do doručení. Tento obchod doporucuji na 100%.

Pro:

Unikatni vyber zboží.

Proti:

Zadne.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Milá paní Dvořáčková,
velmi děkujeme za reakci na dotazník a za Vaše hodnocení. Ve všech zmíněných oblastech se snažíme neustále zlepšovat, abychom mohli nabízet ještě kvalitnější a rychlejší služby, proto nás moc těší Vaše chvála. Děkujeme za Vaši přízeň.
17.05.2017
Dobrý

Pro:

Jinde toto zboží nebylo

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme mohli dodat originální a neokoukaný kousek, podobných máme v nabídce mnoho a další neustále přibývají.
Věrka, 17.05.2017
Spolehlivý,rychlý,kvalitní

Pro:

Hezký,přitažlivý vzhled nabízeného zboží

Proti:

---
Bibulik, 22.05.2017
Vrelo doporučujem,, dá sa skutočne z čoho objednávať,, pri krehkom tovare sa netreba obávať o jeho znehodnotenie. Je to moja prvá objednávka a pevne verím, že nie posledná,,, Prajem veľa spokojných zákazníkov.

Pro:

úprimne ma prekvapilo perfektné zabalenie tovaru, kvalita a široký výber ponúkaného sortimentu.Super

Proti:

zaťial žiadne

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že zmiňujete kvalitní balení pro dopravu s výstelkou balíků opravdu nešetříme, aby vás při převzetí nečekalo nemilé překvapení. Těšíme se na další spolupráci v budoucnu.
Martina, 16.05.2017
Celkem jsem s nákupem spokojená

Pro:

Ideální obchod pro nákup dárků

Proti:

Objednané zboží ( https://www.bellarose.cz/dekorace/sklenice-na-vino-bad-day/# ) mělo dorazit v pěkné krabici, což sice nedorazilo, ale zase bylo řádně zabalené.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Martino,
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojena. Řádně zabalené zboží je u nás samozřejmostí. Odkud pochází informace, že sklenice na víno Bad day dodáváme „pěkné krabici“, se nám nedaří zjistit, asi nějaký informační šum. Nicméně pokud budete mít v budoucnosti pocit, že zásilka nedorazila kompletní, nebo pokud zboží nebude splňovat Vaše požadavky, tak nás prosím neprodleně kontaktujte, abychom se situaci mohli věnovat.
světluška, 15.05.2017
byl první, který jsem objevila s tímto sortimentem
je velmi přátelský
nakupování je zábavné
milé jsou dárky a zákaznická sleva
potěší mě balení
příjemná komunikace s personálem
nikdy nebyl žádný problém
obchod proto doporučuji

Pro:

baví mě

Proti:

větší sortiment některých značek
13.05.2017
Nabizene zbozi na webovych strankach je krasne, krasne zabaleny byl i balicek, ve kterem zbozi prislo. Avsak po vybaleni jsem byla zklamana. Stribrna lzicka, kterou jsem objednala jako darek, byla v poskrabana, nevypadala vubec hezky a premyslim o tom, zda-li ji jako darek vubec predam. O velikosti nemluvim, to byla zrejme moje chyba a velikost lzicky jsem si mohla zjistit. Ale za jednu cajovou lzicku za cca 500,- czk bych ocekavala kvalitu :-(
Honza, 13.05.2017

Pro:

Kvalita,rychlost
Eva, 12.05.2017
Mohu jen doporučit

Pro:

patří k mým oblíbeným obchodům

Proti:

O žádných nevím

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Evo,
děkujeme za Vaše hodnocení. Moc nás těší, že se řadíme k Vašim oblíbencům.
10.05.2017
Super

Pro:

super nákup od stolu

Proti:

nevím
10.05.2017
skvělé akce, bleskové dodání, profesionální přístup, určitě to nebyl můj poslední nákup

Pro:

krásné nordic věci

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Dobrý den,
děkujeme za reakci, těší nás, že se Vám u nás líbí a že s námi chcete nadále spolupracovat.
Majka, 10.05.2017

Pro:

ku objednávke boli pribalené milé darčeky

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Majko,
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jsme Vás potěšili.
Věra, 08.05.2017
Vřele doporučuji všem!

Pro:

Kvalitní, moderní a originální výrobky.

Proti:

Žadné
23.04.2017

Pro:

Krásné zboží
juli, 23.04.2017
Drobný dareček v balíčku velmi potěšil. Doporučuji.

Pro:

stránky jsou přehledné
dodací lhůta superrychlá
dokonale zabalené křehké zboží

Proti:

objednané hrníčky nebyly jedničkové kvality. Každý z nich měl drobnou vadu na kráse. Není to sice hodnocení obchodu, ale zboží...jiné negativum nemám
3D, 21.04.2017
Paráda

Pro:

Super

Proti:

nic
Dagmar, 21.04.2017
Super zboží, komunikace skvělá, rychlost dodání nadstandartní.

Pro:

jsem zamilovaná do postaviček Willow Tree a tady mají ucelený výběr

Proti:

o žádných nevím, snad jen mi chybí něco jako zákaznická karta

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Dagmar,
děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená.
Michaela, 20.04.2017
Super obchod a skělé zboží, všem vřele doporučuji.

Pro:

Veškeré informace zaslané na můj soukromí e-mail.

Proti:

Žádné slabiny.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Michaelo,
děkujeme za perfektní hodnocení a za Vaši ochotu nás všem doporučit.
19.04.2017
Doporučuji.

Pro:

Kvalita,rychlost.

Proti:

---

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Děkujeme za výborné hodnocení.
Dagmar Zdebská, 19.04.2017
Jedná se o obchod, jenž nabízí zboží pro cílovou skupinu, kterou bych označila slovem "staromilci", tedy osoby milující "staré dobré časy", kdy byl čas na vše podstatné: rodinu, skvělou knihu, dobrou hudbu, šálek čaje či kávy ve společnosti hodných lidí. Jedním slovem časem krásno a milé slušné slovo. Mimochodem při telefonickém jednání jsem byla velmi mile překvapená laskavým jednání ze strany pana prodávajícího (jednala jsem s mužem).

Pro:

Přehlednost a příjemné prostředí pro nákup, tedy hezká grafika i fotografie s naaranžováním produktů.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Milá paní Zábranská,
velmi děkujeme za Vaše hodnocení a za pozitivní zpětnou vazbu týkající se našeho nového webu a vstřícného vystupování personálu. Příjemnou atmosféru se snažíme vytvářet vždy a všude, tedy nejen u našich příznivců doma, ale i na webu a při vyřizování požadavků. Moc nás těší, že si toho všímáte.
Karolína, 19.04.2017
Jeden z nejserióznějších obchůdků a velice ráda zde nakupuji, vstřícný, bleskový a naprosto perfektní domluva. DOPORUČUJI a určitě zde dále budu nakupovat. Děkuji

Pro:

Výrobky jsou krásné a originální

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Karolíno,
děkujeme za hodnocení. Těší nás, že jsme si skrze rychlé odbavení objednávek a kvalitní komunikaci vysloužili Vaši důvěru. Také jsme rádi, že oceňujete originalitu našeho sortimentu, výběru těch nejlepších kousků od mnoha dodavatelů věnujeme mnoho úsilí. Ještě jednou děkujeme.
Jana, 17.04.2017
Je to vyborny obchod s krasnym tovarom a perfektnymi sluzbami
15.04.2017

Pro:

Krásný, příjemný e-shop se zajímavým sortimentem
Ochotný personál
Vše vždy bez problému
Johanka, 13.04.2017
Líbí se mi nabízené zboží.S nákupem jsem spokojená.
Doporučuji, pokud máte stejný vkus.

Pro:

Má zboží v mém stylu.

Proti:

Nevím
Jana, 13.04.2017
Spokojnost a spolahlivost

Pro:

Velky vyber tovaru vzdy,aktualne trendy...

Proti:

Zdaju sa mi niektore produkty drahe
Kateřinka, 10.04.2017
Jedná velká spokojenost s jednáním, rychlostí dodání a kvalitou zboží.

Pro:

Rychlá komunikace
Individuální přístup
Vychází vstříc klientovi

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Kateřinko,
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená a že jsme vyhověli Vašim požadavkům.
Nathalie, 25.04.2017
doporučuji
11.04.2017

Pro:

šířka sortimentu
08.04.2017
doporučuji

Pro:

široký výběr
04.04.2017
Nákup na Bella Rose mě velice příjemně překvapil. Zboží (hodinky) bylo pečlivě zabaleno v několika vrstvách. Do balíčku byly přidány malé dárečky a poděkování za nákup na hezké kartičce. Tyto maličkosti Bella Rose odlišují od jiných obchodů a na mě jako na zákazníka dělají velký dojem :)
Marie, 04.04.2017
určitě doporučuji, originální, krásné

Pro:

originalita

Proti:

cenově dražší
Radana, 03.04.2017
pro zajímavou nabídku zboží se pravidelně vracím do obchodu a vždy n pro sebe najdu něco zajímavého

Pro:

nevšední kousky do interiéru

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Radano,
děkujeme za Vaše hodnocení a za povzbuzující recenzi. Těší nás, že se k nám ráda vracíte a že se nám daří pokaždé nabídnout něco nového a neokoukaného.
Natálie, 04.04.2017
doporučuji

Pro:

krásné zboží.Výhoda je,že nemusím nikam jezdit a zboží si můžu objednat.kvalitní značky green gate a ib laursen

Proti:

vyšší ceny
Alena, 03.04.2017
Výborný obchod s velkým výběrem zboží a spolehlivým dodáním.

Pro:

velká nabídka zboží, časté akce

Proti:

žádné

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Aleno,
děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Věříme, že Vám v budoucnu přineseme ještě širší nabídku a více slevových i soutěžních akcí, zkrátka ještě více atmosféry.
02.04.2017
Zboží které je zajímavé a jinde v nabídce chybí.
Velmi kladně hodnotím rychlost dodání ale také vzorně a pečlivě zabalené v dodaném balíku a velmi milé dárečky což opravdu není všední záležitost a velmi mě to potěšilo, děkuji.
Až na ty negace při listování v nabídce mohu všem doporučit.

Pro:

Nemohu posuzovat, nahlížím jen sporadicky.

Proti:

Poněkud únavné listování v nabídce zboží. Vlastně odrazuje
01.04.2017

Pro:

Rychlost
Pěkné zboží

Proti:

Vyšší ceny
Simona, 31.03.2017
Super obchod, krásne veci, poradia, vysvetlia. Ja som bola nadmieru spokojná. A tovar dorazil veľmi rýchlo čo som až nečakala :)

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Simono,
velmi děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojena se vstřícným vystupováním personálu, a že jsme předčili Vaše očekávání ohledně dodací lhůty zboží. Na rychlost dodání klademe velký důraz, podobně jako na rychlou a věcnou komunikaci v otázkách ohledně nabízeného zboží a služeb.
Jarmila, 21.04.2017
Obchod je naprosto úžasný- prohlížet si nabízené zboží je pro mě velkým relaxem a každá další objednávka velkým těšením se:). Moc fandím majitelce paní Martině a všem jejím zaměstnancům.
Obchod doporučuji všem, kdo mají rádi krásné věci.

Pro:

Rozsáhlý sortiment
Nádherné zboží

Proti:

Nemá žádné slabiny- nebo jsem alespoň žádné nenašla
Gabi, 27.03.2017
Trochu špecifický tovar, výborná komunikácia s predajcom, odporúčam nákupy

Pro:

Veľmi pekné veci, mala som záujem o lyžičky,ale už to boli posledné kusy, tak nemám všetky.

Proti:

Obchod by mal mať doplnené zásoby skôr, než sa všetok tovar predá.
Tinpet, 27.03.2017

Pro:

Krásné zboží

Proti:

Žádné
26.03.2017
nebát se nakoupit , velmi vstřícné rychlé jednání i při reklamaci

Pro:

vynikající jednání,rychlost
Romana, 24.03.2017
Líbí se mi celková nabídka zboží i přehlednost stránek a možnost osobního převzetí.

Obchod doporučuji.

Pro:

pohodlný nákup z domova
líbí se mi nabídka

Proti:

o žádných nevím
23.03.2017

Pro:

Velmi pekne, jedinecne vecicky, dekoracie :-)

Proti:

Tovar je drahsi...
Mína, 25.03.2017
doporučuji, tady si vybere každý

Pro:

skvělé a originální zboží
Ivana Brandnerová, 23.03.2017
Inspirativní

Pro:

Hřejivou atmosféru
Miluna, 24.03.2017
Doporučuji.

Pro:

Obchod má vše potřebné.

Proti:

Nemá žádné zápory.
23.03.2017
Doporučuji
jana, 28.03.2017
spokojenost

Pro:

výhoda nákupu z domova
sortiment

Proti:

trošku dražší
Veronika, 22.03.2017
Velice milé jednání,dáreček k nákupu,čokoladka,rychle dodání.

Pro:

Krásné zboží,výborně ceny,akce a slevy.

Proti:

Žádné
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Kontakt

775 100 770 Po-Pá 8-17 hod.

Zůstaňme v kontaktu

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz
APEK APEK Ověřeno zákazníky

Platební metody

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2017 Všechna práva vyhrazena
Abychom poznali, co se vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Více info zde.