+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
Ověřeno našimi zákazníky

Ověřeno našimi zákazníky

Gabi, 27.03.2017
Trochu špecifický tovar, výborná komunikácia s predajcom, odporúčam nákupy

Pro:

Veľmi pekné veci, mala som záujem o lyžičky,ale už to boli posledné kusy, tak nemám všetky.

Proti:

Obchod by mal mať doplnené zásoby skôr, než sa všetok tovar predá.
Tinpet, 27.03.2017

Pro:

Krásné zboží

Proti:

Žádné
26.03.2017
nebát se nakoupit , velmi vstřícné rychlé jednání i při reklamaci

Pro:

vynikající jednání,rychlost
Romana, 24.03.2017
Líbí se mi celková nabídka zboží i přehlednost stránek a možnost osobního převzetí.

Obchod doporučuji.

Pro:

pohodlný nákup z domova
líbí se mi nabídka

Proti:

o žádných nevím
23.03.2017

Pro:

Velmi pekne, jedinecne vecicky, dekoracie :-)

Proti:

Tovar je drahsi...
Mína, 25.03.2017
doporučuji, tady si vybere každý

Pro:

skvělé a originální zboží
Ivana Brandnerová, 23.03.2017
Inspirativní

Pro:

Hřejivou atmosféru
Miluna, 24.03.2017
Doporučuji.

Pro:

Obchod má vše potřebné.

Proti:

Nemá žádné zápory.
23.03.2017
Doporučuji
jana, 28.03.2017
spokojenost

Pro:

výhoda nákupu z domova
sortiment

Proti:

trošku dražší
Veronika, 22.03.2017
Velice milé jednání,dáreček k nákupu,čokoladka,rychle dodání.

Pro:

Krásné zboží,výborně ceny,akce a slevy.

Proti:

Žádné
22.03.2017
Všechno zboží naprostá nádhera!!!
Megynka, 22.03.2017
Jsem ráda, že jsem na vaši stránku narazila :)

Pro:

Nádherné věci, které nejsou jinde k sehnání. A navíc spousta věcí v angličtině, což je pro mě super.

Proti:

Je trošku nepřehledný a trochu déle se mi načítá.
Marcela, 21.03.2017
- obchod urcite doporucuji predevsim pro spolehlivost
- udelejte sobe ci nekomu druhemu obcas radost

Pro:

-ruzne designove kousky na jednom miste
-cas na rozvahu a inspiraci
alabama, 21.03.2017
spokojenost

Pro:

- široký sortiment
- kvalita

Proti:

- nic
21.03.2017
Doporučuji

Pro:

Je to rychlé
Líbilo se mi zboží

Proti:

Nenašla jsem žádné nevýhody
dana, 20.03.2017

Pro:

zajímavé zboží
20.03.2017
Zboží pěkné už dvakrát se mi stalo ze zboží bylo promacknute není to doručením , ale už to musí byt vyexpedovane s vadou to me mrzí ,příště si rozmyslem jestli budu objednávat.zbozi mi manžel vyrovnal ale není to ono,jsou to drahé věci tak by na to měla byt vynaložena větší pozornost
Erina, 20.03.2017

Pro:

- akcie
- zľava alebo doprava zadarmo
- nádherný tovar
Dana, 20.03.2017
doporučuji

Pro:

hezké a zajímavé zboží

Proti:

filtr

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Dano,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud budete mít pár minut volného času, tak nám, prosím, na obchod@bellarose.cz napište, co bychom mohli na současném filtru zboží změnit, aby Vám více vyhovoval.
20.03.2017
Doporučuji.
Mirka, 19.03.2017
Jsem na 100% spokojena a všem doporučuji.

Pro:

Přehledný, rychlý, nádherné zboží, které je úžasně zabaleno s láskou:-)))))

Proti:

Žádné.
Eva K., 21.03.2017
Dobrá zkušenost.
Zboží došlo pěkně zabalené.
Jako dárek čokoládka:-)

Pro:

Pěkné zboží.
Mají kousky, které jinde nejsou;)

Proti:

První nákup, zatím žádné nevidím.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Evo,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že sdílíte svou dobrou zkušenost s námi a že jsme Vám mohli udělat radost drobným dárkem k objednávce.
20.03.2017
Spolehlivý prodejce. Doporučuji!

Pro:

Zboží, které jinde nekoupím
Rychlé dodání

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Děkujeme za výborné hodnocení a jsme rádi, že nás doporučujete dále.
Alena, 18.03.2017
Obchod zcela doporučuji.

Pro:

Zajímavé a nevšední zboží.
Eva, 19.03.2017
Tento obchod určitě všem doporučuji, pěkné zboží, vstřícná komunikace s personálem, zboží se dá výborně kombinovat.
Použité inspirace mě při prohlížení vždy motivují k dalšímu nákupu.

Pro:

- vstřícné jednání, pohodová domluva
- velký výběr nádherného zboží
- možnost vrácení zboží - nakupuji pravidelně, poprvé využiju možnost vrácení jednoho výrobku

Proti:

- nechodí mi hromadné emaily
- trochu vyšší ceny zboží
Ria, 17.03.2017
Doporučujem nákup v tomto internetovom obchode.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Velmi děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená a že nás máte chuť doporučit dále.
cirina, 17.03.2017
doporučujem

Pro:

kvalitný tovar

Proti:

nemá slabiny
Zdenka, 16.03.2017
Nakupuji zde pravidelně a jsem velice spokojená

Pro:

Originální a designové zboží
Výhody pro stálé zákazníky
Kvalita zboží
Perfektní zabalení a milé dárky

Proti:

Nevím
Emily, 13.03.2017
Velká spokojenost, rychlé dodání, pečlivě zabaleno, milý dárek k objednávce. Vše odpovídá zobrazení na netu.

Pro:

Originalita, moc pěkné kousky, které jen tak jinde neseženete.
Romana, 14.03.2017
Pokud hledáte originální dárek,nebo jen něco pro radost...

Pro:

Krásné,originální kousky nejen do bytu...zabaleno s láskou-doslova

Proti:

Nic
vsgrafik, 13.03.2017
...netradiční, hezké zboží - spokojenost - doporučuji.
Kristina, 12.03.2017
doporučuji

Pro:

pohodlí nákupu z domova,netradiční originální zboží

Proti:

žádné
Alexandra, 09.03.2017
spolahlivý,výborný e schop. Prednosť je rýchlosť dodania.

Pro:

spolahlivosť,rýchlosť dodania.

Proti:

žiadne
Anka, 05.03.2017
Spokojná
Michaela, 05.03.2017

Pro:

- skvělá komunikace
- příjemná spolupráce se zákazníkem
01.03.2017
Pěkné, rychlé.
28.02.2017
Naprostá spokojenost, doporučuji!!!

Pro:

Krásné zboží, bohatý výběr, přehledné stránky, perfktní dodání.

Proti:

O žádných nevím.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Dobrý den,
velmi nás těší Vaše spokojenost s průběhem nákupu a Vaše ochota doporučit nás dále.
Gabriela, 22.02.2017
doporučuji

Pro:

plný sortiment
velký výběr
osobní poděkování za nákup v balíčku

Proti:

vyšší ceny
Michaela, 20.02.2017
Nakupuji zde ráda, příjemná komunikace s obchodem, vstřícnost, rychlost dodání, zboží vždy skvěle zabaleno :-)

Pro:

Krásné designové kousky. Líbí se mi celkově přístup obchodu k zákazníkovi, jak zasílá zboží, vše je velice příjemné.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Milá paní Michaelo,
velmi děkujeme za zpětnou vazbu a výborné hodnocení. Těší nás, že jste spokojená s naším přístupem a rychlostí dodání zboží, děláme pro to maximum.
22.02.2017
spokojenost

Pro:

zajímavé výrobky, které běžně nekoupíte

Proti:

nevím
Anna, 15.02.2017
tovar, ktory som potrebovala, som nasla v tomto obchode
prehladnost tovarov, lahke vyhladavanie,
vyborna komunikacia, rychle dodanie kuriérskou sluzbou s moznostou ulozenia tovaru v ulozisku. Super.

Pro:

dostupnost tovaru, ktory nie je bezny v obchode
siroky sortiment tovarov

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Anno,
děkujeme za hezké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s námi byla spokojená, přesně to je totiž naším cílem. Těšíme se na další spolupráci v budoucnu.
cervinkova.denisa, 14.02.2017
Jsem velmi spokojená. Svíčky Village candle voní perfektně.

Pro:

Dostupnost zboží, které v kamenných obchodech běžně k dostání není.

Proti:

Žádné

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Deniso,
těší nás, že jste s nákupem u nás spokojená a že Vám můžeme pomoci vytvářet příjemnou atmosféru.
Lenka, 15.02.2017
Všem doporučuji. Zasílají k objednávce i dárečky, které vždy potěší.

Pro:

kreativní výrobky

Proti:

nemá

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Vážená paní Lenko,
děkujeme za Vaše doporučení, vždy nás potěší, když někomu zásilka s dárečky udělá radost, o kterou se může dále podělit.
Katarína, 14.02.2017
Skvely

Pro:

Krasne veci, pohodlie nakupu z domova, dobra komunikacia s obchodom

Proti:

Veci su krajsie, ako su nafotene, uchytky som poznala,takze tam ma tovar neprekvapil, ale kyblik bol rozkosny, vediet to, objednam dva
Milka, 14.02.2017
Bezva obchod

Pro:

krásné zboží

Proti:

nemá žádné
Denisa, 13.02.2017
Obchod mě zaujal velikým výběrem zboží. Trochu jsem se obávala objednání porcelánu poštou, ale skvěle zabalené věci mě přesvědčily, že obav není třeba. Vše pečlivě zabaleno do folie a ještě papíru, což zabránilo jakémukoliv poškození zboží.
Objednávka byla ihned vyexpedována a dorazila téměř druhý den od objednání.
S obchodem jsem velmi spokojena a toto rozhodně nebyl můj poslední nákup.

Pro:

Velký výběr nádherného zboží
Rychlé dodání zboží
Pečlivě zabalené zboží proti poškození

Proti:

žádné
Nina, 13.02.2017
Už neobjednam.....výrobky jsou dost drahé na to aby obchod nějakým způsobem zákazníka zklamal!

Pro:

Rychlost dodaní

Proti:

Pokaždé někdo jiný u tel.při špatně dodaném zboží ze strany obchodu dlouha čekací lhůta na vracení peněz.

Vyjádření obchodu Bella Rose:

Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste s nákupem nebyla spokojená. Dodavatel nás bohužel na změnu označení toaletní vody neupozornil včas. Chybu jsme s nimi již konzultovali a napravili.
Peníze zákazníkům vracíme vždy maximálně do čtrnácti dnů, což je zákonná lhůta, často však mnohem dříve. O tomto jste se mohla přesvědčit, pokud byste nakonec neodmítla námi navržený postup řešení situace a nerozhodla se si zboží ponechat.
Telefonickou komunikaci primárně vyřizuji já, pokud jsem zaneprázdněný, tak hovor ráda přijme má kolegyně. Může se tedy stát, že nebudete hovořit pokaždé se stejným člověkem, ale zato se k nám v rámci pracovní doby vždy dovoláte.
zdenka, 13.02.2017
zajímavé dárky,doporučím Váš obchod pro solid.jednání

Pro:

možnost koupě zajím,dárků

Proti:

zatím nevím
Milka, 11.02.2017
-doporučujem tento obchod hlavne romantickým dušiam a tým, ktorí pookrejú pri pohľade na pekné veci

Pro:

-veľmi pekný tovar
-môžem nakupovať z domu

Proti:

-zatiaľ som žiadne nezistila
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Kontakt

775 100 770 Po-Pá 8-17 hod.

Zůstaňme v kontaktu

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz
APEK APEK Ověřeno zákazníky

Platební metody

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2017 Všechna práva vyhrazena
Abychom poznali, co se vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Více info zde.