Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Představujeme vánoční koktejl Ris ala Mande a tradiční gløgg. Ty musíte zkusit!
Všimla jsem si, že každý rok, když jezdíme do adventního Dánska, potkáme tam opravdu plno tradičních vánočních dobrot, které se připravují speciálně pro tento č...