SLEVA 22 % na hrnečky a skleničky Bella Rose
JÍT SI VYBRAT
Přihlášení
0
0 Kč
Kuchyň a jídelna Čaje a pochutiny Pochutiny Džemy, pesta, omáčky Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
Přidat na seznam přání

Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g

  • Nicolas Vahé / Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
KŘEHKÉ ZBOŽÍ? BEZ OBAV.
Balíme pečlivě, nerozbitně a s láskou.
Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g

Italská kuchyně je jednou z nejlepších na světe. To ví i michelinský šéfkuchař Nicolas Vahé a proto mezi jeho pochutinami nesmí chybět typická italská pochoutka - bruschetta.

Rajčatovou bruschettu s olivami druhu Taggiasca je ideální podávat na toastu jako předkrm, skvěle se ale hodí také jako studená omáčka k pečenému masu a rybám nebo jako omáčka na těstoviny.

Bruschetta je dodávána ve stylové skleničce s minimalistickou etiketou a bude tak designovou ozdobou poličky ve vaší kuchyni i skvělým dárkem pro všechny gurmány.

Složení: 63 % rajčata, 12 % olivy Taggiasca, 12 % olivový olej, 7 % sušená rajčata, 3 % kapary, sůl, koncentrovaná bazalka, česnek, koření, červená chilli paprička.

SKLADEM - Doručíme 5. 3. - 7. 3. 2024
Možnosti dopravy
319 Kč
Rozměry
hmotnost 135 g
Vlastnosti
Ideální podávat s opečeným toastem.
Vhodná k pečenému masu, rybám a na těstiny.
Uloženo ve skleničce se šroubovacím víčkem.
Dle receptury michelinského šéfkuchaře Nicolase Vahé.
Designér
Poznejte designéra značky
Nicolas Vahé
Poznejte designéra značky
Nicolas Vahé
N
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
NAŠI ZÁKAZNÍCI S TÍMTO PRODUKTEM TAKÉ KUPUJÍ
PODOBNÉ PRODUKTY
Z NAŠEHO blog
Tři vánoční novinky z kolekce Bella Rose: Julekaffe, vánoční čaj a vánoční džem
Z NAŠEHO blog
T
Tři vánoční novinky z kolekce Bella Rose: Julekaffe, vánoční čaj a vánoční džem
Za okny chladivé počasí a bílý sníh, který pomalu a tiše padá na okolní přírodu, doma teplo z hořícího krbu, vánoční hrnek plný čaje, teplé vlněné ponožky na no...
Nikola Soušková
JSME TADY PRO VÁS
Nikola Soušková / osobní poradce
+420 775 100 770Po-Pá 8-16 hod.
250 Kč
SLEVA
NOVINKY A AKCE ZE SVĚTA BELLA ROSE!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 250 Kč!

Platební metody

gopay  visa  mastercard
apple  google  twisto

Inspirujte se u nás

Kontakt

telefon 775 100 770 PO-PÁ 8:00-16:00

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz

APEK APEK Ověřeno zákazníky Ověřeno zákazníky Udržitelný e-shop

Znáte nás z časopisů

časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
Copyright © 2009 - 2024. Už 14 let přinášíme krásnou atmosféru k vám domů
heureka