+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
V nákupním košíku aktuálně nic nemáte
Nevíte si rady s výběrem? Pomůžeme Vám

Šafránové rizoto 300 g

  • Nicolas Vahé / Šafránové rizoto 300 g
  • Šafránové rizoto 300 g
KŘEHKÉ ZBOŽÍ? BEZ OBAV.
BALÍME PEČLIVĚ, NEROZBITNĚ A S LÁSKOU.
Šafránové rizoto 300 g

Jemné, krémové rizoto je jedním ze skvostů, které Italové dali gastronomickému světu a vy mátě možnost si tuto lahůdku vychutnat přímo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé.

Velmi jednoduchý postup, kdy se směs povaří 10 min a na závěr se jen přidá olivový olej, smetana a parmezán a máte na stole vysokou gastronomii.
Šafránové rizoto je klasikou mezi rizoty a vy si doma můžete vykouzlit opravdu neodolatelný kousek Itálie.

Krásné balení v originální papírové krabičce s drátěným držátkem.
V krabičce je množství na 4 klasické porce.

Složení: Carnaroli rýže, 0,05% šafrán, zeleninový vývar (sůl, rýžová mouka, rostlinný olej, cibule, mrkev, rajčata, třtinový cukr, koření, kurkuma).

Hmotnost 300 g.

Záruka: 2 roky
SKLADEM poslední kus
Doručíme 23.10.2018
304 Kč

Jemné, krémové rizoto je jedním ze skvostů, které Italové dali gastronomickému světu a vy mátě možnost si tuto lahůdku vychutnat přímo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé.

Velmi jednoduchý postup, kdy se směs povaří 10 min a na závěr se jen přidá olivový olej, smetana a parmezán a máte na stole vysokou gastronomii.
Šafránové rizoto je klasikou mezi rizoty a vy si doma můžete vykouzlit opravdu neodolatelný kousek Itálie.

Krásné balení v originální papírové krabičce s drátěným držátkem.
V krabičce je množství na 4 klasické porce.

Složení: Carnaroli rýže, 0,05% šafrán, zeleninový vývar (sůl, rýžová mouka, rostlinný olej, cibule, mrkev, rajčata, třtinový cukr, koření, kurkuma).

Hmotnost 300 g.

Záruka: 2 roky
JSME TADY PRO VÁS
Eva Šlesingerová
Osobní poradce
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2018 Všechna práva vyhrazena