Dochuťte svou slavnostní večeři skvělým mangovým chutney s kokosem. Výborně se hodí vepřovému, k rýži, ale úplně nejlépe si ho vychutnáte s krevetami.
Pochutiny kuchaře Nicolase Vahé, který působil jako šéfkuchař v několika restauracích oceněných michelinskými hvězdami, jsou vyrobeny z čerstvých a tradičních surovin, dle vlastních, originálních receptur.
Složení: mango 42%, jablko, cibule, kokosové pyré 9% (voda, kokosové mléko 27%, strouhaný kokos 9%, cukr, maltodextrin, kokosové aroma, kaseinát sodný (mléko)), třtinový cukr, slunečnicový olej, jablečný ocet, kokosové hobliny 0,8% (sušený kokos 80%, cukr, voda, humectant: glycerol, kokosové aroma, sůl), zázvor, sůl, koření 0,4%
Po otevření doporučujeme do týdne spotřebovat.