+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
V nákupním košíku aktuálně nic nemáte
Nevíte si rady s výběrem? Pomůžeme Vám

Čaje a pochutiny Pochutiny Čokoláda, oříšky, bonbóny Krém z čokolády s lískovými oříšky 100 g

Krém z čokolády s lískovými oříšky 100 g

  • Nicolas Vahé / Krém z čokolády s lískovými oříšky 100 g
KŘEHKÉ ZBOŽÍ? BEZ OBAV.
BALÍME PEČLIVĚ, NEROZBITNĚ A S LÁSKOU.
Krém z čokolády s lískovými oříšky 100 g

Sladké krémy milují především děti, i když nejeden dospělý jim také podléhá. Tento je vyrobený z tmavé čokolády s namletými lískovými oříšky.
Skvěle chutná jak k čerstvému pečivu, tak na palačinkách, ke zmrzlinovým pohárům a různým dezertům.

Pochutiny kuchaře Nicolase Vahé, který působil jako šéfkuchař v několika restauracích oceněných michelinskými hvězdami, jsou vyrobeny z čerstvých a tradičních surovin, dle vlastních, originálních receptur.

Složení: cukr 37,5%, rostlinný tuk 28,5%, kakao 19%, lískooříšková pasta 9,5%, pistáciová pasta 5%, přírodní pistáciové aroma, emulgátor: sójový lecithin.

Hmotnost: 100 g.

Záruka: 2 roky
Výměna nevhodného dárku - zdarma do 10. 1. 2019
SKLADEM
Doručíme 29.10.2018
199 Kč

Sladké krémy milují především děti, i když nejeden dospělý jim také podléhá. Tento je vyrobený z tmavé čokolády s namletými lískovými oříšky.
Skvěle chutná jak k čerstvému pečivu, tak na palačinkách, ke zmrzlinovým pohárům a různým dezertům.

Pochutiny kuchaře Nicolase Vahé, který působil jako šéfkuchař v několika restauracích oceněných michelinskými hvězdami, jsou vyrobeny z čerstvých a tradičních surovin, dle vlastních, originálních receptur.

Složení: cukr 37,5%, rostlinný tuk 28,5%, kakao 19%, lískooříšková pasta 9,5%, pistáciová pasta 5%, přírodní pistáciové aroma, emulgátor: sójový lecithin.

Hmotnost: 100 g.

Záruka: 2 roky
JSME TADY PRO VÁS
Eva Šlesingerová
Osobní poradce
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2018 Všechna práva vyhrazena