+420 775 100 770 +420 775 100 770 Po-Pá 8:00-17:00
Čaje a pochutiny Pochutiny Džemy, pesta, omáčky Bazalkové pesto s parmazánem 180 g

Bazalkové pesto s parmazánem 180 g

  • Nicolas Vahé / Bazalkové pesto s parmazánem 180 g
  • Bazalkové pesto s parmazánem 180 g
KŘEHKÉ ZBOŽÍ? BEZ OBAV.
BALÍME PEČLIVĚ, NEROZBITNĚ A S LÁSKOU.
Bazalkové pesto s parmazánem 180 g

Pochutnejte si na těstovinách či rozpečené bagetce s delikátním bazalkovým pestem michelinského šéfkuchaře Nicolas Vahé. Pesto se kromě těstovin skvěle hodí i k marinování, například mozzarely k italskému rajčatovému salátu a podobně.

Pochutiny kuchaře Nicolase Vahé, který působil jako šéfkuchař v několika restauracích oceněných michelinskými hvězdami, jsou vyrobeny z čerstvých a tradičních surovin, dle vlastních, originálních receptur.

Složení: 29% extra panenský olivový olej, 29% slunečnicový olej, 20% koncentrovaná bazalka, 13% piniové oříšky, 3% parmazán (mléko, sůl, syřidlo), sůl, syrovátka, česnek, vinný ocet, fruktóza.

Hmotnost: 180 g.

Záruka: 2 roky
JIŽ NELZE DOOBJEDNAT
274 Kč

Pochutnejte si na těstovinách či rozpečené bagetce s delikátním bazalkovým pestem michelinského šéfkuchaře Nicolas Vahé. Pesto se kromě těstovin skvěle hodí i k marinování, například mozzarely k italskému rajčatovému salátu a podobně.

Pochutiny kuchaře Nicolase Vahé, který působil jako šéfkuchař v několika restauracích oceněných michelinskými hvězdami, jsou vyrobeny z čerstvých a tradičních surovin, dle vlastních, originálních receptur.

Složení: 29% extra panenský olivový olej, 29% slunečnicový olej, 20% koncentrovaná bazalka, 13% piniové oříšky, 3% parmazán (mléko, sůl, syřidlo), sůl, syrovátka, česnek, vinný ocet, fruktóza.

Hmotnost: 180 g.

Záruka: 2 roky
JSME TADY PRO VÁS
Eva Šlesingerová
Osobní poradce
PŘIPOJTE SE K NAŠEMU FACEBOOKU

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!

NOVINKY a AKCE ze světa Bella Rose!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 125 Kč!

Znáte nás z časopisů

Copyright © 2009 - 2018 Všechna práva vyhrazena
Abychom poznali, co se vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Více info zde.