Levandule je oblíbená rostlinka, která má pozitivní účinky na naše smysly i tělo. Pojďte se nechat hýčkat levandulovou kosmetikou.

Lothantique

 

Tělo máme jenom jedno, a tak bychom se o něj měli starat co nejlépe. Když pomineme věci jako zdravá výživa, sport apod., naše tělo si zaslouží tu nejlepší péči, i pokud jde o kosmetiku. Nechte se hýčkat přírodní kosmetikou Lothantique. Jistě si ji zamilujete.

 

Lothantique je francouzská kosmetika s vysokým podílem přírodních látek, výtažků z bavlny a lněných semínek. Tato vysoce kvalitní kosmetika neobsahuje žádné parabeny ani jiné škodlivé látky. Díky stylovým obalům také získáte úchvatnou dekoraci své koupelny a velice se hodí jako milý dárek.

 

Dnes se zaměříme na levandulovou řadu kosmetiky Lothantique.

 

Levandule je odpradávna velice oblíbenou rostlinou využívanou v kosmetice. Má totiž pozitivní účinky na naše smysly i tělo. Vůně levandule nám pomáhá od stresu, léčí nespavost, nervozitu, ale také deprese. Uklidňující účinky levandule si můžete vychutnat díky vonné svíčce v krásném skleněném obalu.

 

svíčka

 

 

 

Viděli jste někdy v létě rozkvetlé levandulové pole? Je to pastva nejen pro oči, ale i pro náš nos. Nasypte si do vany s teploučkou vodou koupelovou sůl s vůní levandule, zavřete oči a vmžiku jste tam. Můžete použít i koupelový a sprchový gel s jemnou pěnou.

 

olej

 

 

 

 

V přírodní kosmetice je levandule ceněná hlavně pro své ochranné a protizánětlivé účinky na pokožku. Levandulový olej působí na pokožku antisepticky a zklidňuje její podráždění.

Teď v zimě, kdy často fouká studený vítr a někdy i mrzne, Vám budou Vaše ruce vděčné za výživný krém, který je navíc krásně provoní.

 

ruce

 

 

 

 

Víte, že levandule zpomaluje proces stárnutí a pleti navrací zářivost a svěžest? Potěšte své tělo jemným tělovým krémem. Odměnou Vám bude hebká a nádherně provoněná pokožka.

 

 

krém

 

 

 

 

Pokud je Vám vůně levandule příjemná, neměla by Vám chybět oblíbená toaletní voda s její vůní.

 

 

voda

 

 

 

 

 

Levandule je také užitečný pomocník v domácnosti. Kytička levandule nebo levandulové mýdlo ve skříni s prádlem krásně provoní oblečení, a navíc jej ochrání před nenechavými moly.

 

mýdlo

 

 

 

Zahalte se do opojné vůně levandule od hlavy až k patě a užívejte si pohodové dny.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!