I když to tak možná při pohledu z okna příliš nevypadá, za pár dní tu máme advent. A jaký by to byl advent bez adventního kalendáře a kouzelných dekorací? Pojďte se inspirovat.

Již v neděli opět po roce začíná pro většinu lidí oblíbená část roku – advent. Venku se rozzáří kouzelná vánoční světýlka a děti začnou nadšeně odpočítávat, kolik dní ještě chybí do vytoužených Vánoc.

Aby se dětem lépe počítalo, nezapomeňte pro ně připravit adventní kalendář. A zkuste letos změnu. Zapomeňte na klasické kartonové krabice s kousky čokolády a pořiďte jim originální látkový kalendář, do kterého se vejde spousta dobrůtek a malých překvapení. Tento kalendář má navíc tu výhodu, že ho můžete používat opakovaně každý rok.

Látkový adventní kalendář ve tvaru domečku báječně oživí každý dětský pokojíček. Uvidíte, jak se Vašim dětem rozzáří očka, až ho spatří.

 

kalend

 

 

 

A aby Vám to nebylo líto, můžete si koupit adventní kalendář i pro sebe. 🙂 Díky neutrální šedé barvě a jednoduchému designu se bude krásně vyjímat v jakémkoli interiéru.

 

 

interier

 

 

 

 

Pokud byste přece jenom raději kalendář s okýnky a čokoládkami, vyzkoušejte originální adventní kalendář od Maileg. Ukrývá v sobě 24 kousků té nejlepší a nejluxusnější skandinávské čokolády!

 

maileg

 

 

 

K adventu samozřejmě patří svíčky. Většinou se zapaluje jedna svíčka na jeden týden, ale co takhle si letos zpříjemnit každý večer, který zbývá do Štědrého dne, zapálením jedné svíčky?  

 

 

svícen

 

 

 

 

Obývacímu pokoji či jídelnímu stolu bude velice slušet kovový adventní svícen, který můžete i snadno přenášet díky oušku ve tvaru srdíčka. Lze ho také snadno dozdobit různými přírodninami (mechem, větvičkami, šiškami) nebo vánočními ozdobami.

 

 

svíce

 

 

 

 

Hledáte-li něco méně tradičního, mohl by Vás oslovit skleněný svícen v měděném rámu, který můžete naplnit dekoracemi podle svého vkusu. Dekorace můžete každý rok obměňovat, takže svícen se jen tak neokouká.

 

 

sví

 

 

 

 

Nezapomeňte také rozzářit svá okna! Ať už pomocí dekorativních svícnů, nebo světelnými řetězy.

 

 

okno

 

 

 

 

Vše potřebné k vykouzlení pravé adventní pohody najdete pěkně pohromadě na tomto místě.

 

Přejeme Vám příjemný adventní čas!

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!