Nechte Vaše návštěvy vstoupit do útulné předsíně zařízené v severském stylu. Jistě se v ní budou hned cítit jako doma.

Předsíň není jen tak obyčejné místo. Je to místo, které každý, kdo k Vám vstoupí, uvidí jako první.

Přivítejte však Vaši návštěvu ještě dřív, než jí otevřete dveře, a to moderní designovou rohožkou. Je vyrobena z kvalitního materiálu, takže bude Váš práh zdobit skutečně dlouho a také díky ní zůstane Vaše předsíň hezky čistá.

rohožka

 

Aby v předsíni nezábly nožky, chce to nějaký pěkný kobereček. Je libo jemné pastelové barvy, nebo dáte přednost veselým výrazným barvám?

 

 

koberkob

 

 

Kam si sednout? K pohodlnému obouvání Vám skvěle poslouží stylová dřevěná lavička.

 

 

lavička

 

 

 

Předsíň bez zrcadla si dokáže představit asi málokdo. Pěkně velké zrcadlo poslouží nejen pro kontrolu vzhledu, ale současně dodá interiéru správný šmrnc. Také dokáže místnost opticky zvětšit, což oceníte především u malých předsíněk.

 

zrcadlo

 

 

Kolik je vlastně hodin? Stihnu autobus, nebo mi ujede? … Tyto otázky už Vás nebudou trápit, neboť nástěnné hodiny v přesíni Vám vždy ukáží přesný čas.

 

 

hodiny

 

 

 

Neustále někde hledáte klíče od bytu, domu nebo auta? Naučte se je ukládat do šikovné skříňky na klíče a při odchodu z domova na Vás budou vždy čekat na svém místě a nebudete se muset zdržovat jejich hledáním.

 

 

skříňka

 

 

Důležitým bytovým doplňkem v předsíni je věšák. Nadčasový kovový věšák pojme svršky nejen celé rodiny, ale také návštěv. Je velice stabilní a současně vysoce elegantní.

 

věšák

 

 

Dáváte přednost věšáčkům k připevnění na zeď? Máme pro Vás nepřeberné množství různých druhů, materiálů, tvarů, barev…

 

 

věšvěšá

 

 

Útulnost interiéru dodávají dekorace. Něžné srdíčko zdobené korálky ze dřeva ukáže, že u Vás doma panuje láska a pohoda.

 

srdíčko

 

 

Zdi můžete ozdobit také různými obrázky. Milovníky dávných časů jistě zaujme obrázek motýlů, který díky výrazné patině působí dojmem, že na zdi visí už dlouhé roky.

 

obrázek motýl

 

Pokud máte v předsíni okno, neměli byste do ní zapomenout umístit nějakou krásnou květinu. Velice dobře bude vypadat vložená i s květináčem do proutěného koše. Předsíňka tak bude ještě útulnější.

 

květin

 

Projděte si naši nabídku bytových doplňků do předsíně a haly. Věříme, že každý si tam pro sebe něco najde.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!