Když je venku horko až moc, je lepší být většinu dne doma. Samozřejmě pokud je to možné a nemusíte do práce nebo běhat někde po rozpáleném městě. Někdy je to ale docela nuda…

Také se Vám někdy v hlavě honí myšlenka: Je horko, co budu dělat? Co se třeba zabavit úpravou Vašeho interiéru? 🙂 Drobnými úpravami se moc nevyčerpáte a budete mít o zábavu postaráno.

Vybrali jsme pro Vás několik tipů na bytové doplňky v severském stylu. Spoustu dalších najdete v celém našem e-shopu. Nachystejte si sklenici ledového čaje, pohodlně se posaďte k počítači a můžete začít surfovat na vlnách Bella Rose.

Bytové doplňky v severském stylu krásně doladí jakýkoliv interiér. Stačí pár maličkostí a Váš domov bude ještě útulnější. Navíc spoustu věcí máme nyní za velice příznivé ceny, takže Vás to ani nemusí moc stát.

Překvapte svou pohovku nebo křeslo příjemným polštářkem s bronzovým nápisem. Určitě se Vám odmění tím, že Vám poskytne útulné místečko pro Vaši relaxaci. 🙂

polštářek

Na komodě nebo odkládacím stolku se bude báječně vyjímat zinková lampička v něžném vintage stylu. Je zdobená prořezy ve tvaru srdce a pokrytá patinou, aby působila starodávně. To bude večer romantika… 😉

amp

Máte rádi výrazné barvy? Tak to Vám určitě „padne do oka“ tento červený dřevěný box. Vejde se do něho spousta věcí a získáte nepřehlédnutelnou dekoraci třeba do kuchyně nebo jídelny.

boxred

Úchvatný skútr se sajdkárou je určen především pro děti a jejich zvířecí kamarády od Maileg, ale uznejte sami, nebyl by kouzelný i jako dekorace v obývacím pokoji?

skutr

Pokud jste kreativní duše a chcete si interiér vyzdobit vlastnoručně, můžete vyzkoušet originální washi pásky. Jsou vyrobeny z rýžového papíru a vyznačují se skvělými vlastnostmi – velice snadno se s nimi pracuje, zvládnou to i děti, můžete jimi dekorovat, co Vás jen napadne, protože se velice snadno nalepují a zase odlepují, když Vás omrzí. Nemusíte se bát poškození žádného povrchu, jako tomu bývá u obyčejných samolepek, které po sobě rády zanechávají nevzhledné stopy v podobě lepidla.

was

w

wa

Zapojte do dekorování i Vaše děti. Užijete si spoustu zábavy a určitě Vás překvapí svými skvělými nápady! Klidně je můžete nechat, ať si vyzdobí dětský pokojíček podle svého vkusu. Stačí nakoupit washi pásky a nechat je chvíli samotné tvořit. 😉

w

pok

Přejeme Vám příjemně strávené horké dny v pohodlí domova a večer určitě vyběhněte ven. 🙂

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!