Pokud hledáte opravdu osobní dárek od srdce, prohlédněte si naši nabídku figurek a přání Willow Tree od Susan Lordi.

Andělé a figury Willow Tree

 

Jedinečná kolekce andělů a figur Willow Tree vnese pohodu a lásku do každého domova a potěší všechny obdarované. Rádi byste někomu blízkému sdělili něco milého, ale nenapadají Vás ta správná slova? Figurky Willow Tree to řeknou za Vás.

 

Andělé a figury jsou vyrobeny z umělé pryskyřice. Jedná se o věrnou napodobeninu dřeva. Navíc jsou ručně malovány a nesou v sobě krásná poselství. Každá krabička také obsahuje kartičku s textem, kam můžete napsat krátké věnování.

 

Vyjádřete svou lásku mamince prostřednictvím figurky Matka s dcerou. Uvidíte, že maminku dojmete, možná ukápne i nějaká ta slza radosti. Z figurky doslova vyzařuje něha, blízkost a porozumění.

 

matkadcera

 

 

 

 

Narodilo se někomu známému miminko? Překvapte je originálním dárečkem v podobě figurky Jsme tři!

 

jsme tři

 

 

 

 

Máte krásný vztah se svým sourozencem? Darujte mu figurku Bratr a sestra, ať můžete být spolu, i když se nacházíte každý někde jinde. Jistě to Váš pěkný vztah ještě prohloubí. 

 

bratrsestra

 

 

 

 

Chystáte se na návštěvu a přemýšlíte nad dárkem? Hostitele jistě potěšíte úchvatnou dekorací v podobě figurky Hojnost s náručí plnou něžných květin.

 

hojnost

 

 

 

 

 

 

Pokud máte doma malého nezbedu, udělejte mu radost malým dárečkem, který se bude krásně vyjímat například na poličce v dětském pokoji.

 

holkakluk

 

 

 

 

 

Čeká Vás velký den a hledáte originální ozdobu na svatební dort? Figury na dort Společně nebo Slibuji budou to pravé. Figurku můžete použít i jako dekoraci na sváteční tabuli.

 

společněslibuji

 

 

 

 

 

Jako novinku jsme pro Vás připravili papírová přáníčka Willow Tree, do kterých můžete vepsat své osobní věnování. Přáníčko můžete darovat jen tak nebo ho přiložit k nějakému pěknému dárku.

 přání

 

 

 

V naší široké nabídce andělů a figur Willow Tree si jistě vybere každý. Popřemýšlejte, co byste druhému rádi sdělili, a vyberte si vhodnou figurku, která to řekne za Vás, nebo Vám s tím alespoň pomůže.

 

 

Přejeme Vám spoustu nádherných chvil při darování těchto kouzelných figurek a přáníček.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!