Milujete sladké? Sbíhají se Vám sliny jen při pomyšlení na tabulku kvalitní čokolády či jiné laskominy? Pokud ano, pojďte se podívat, jaké delikatesy jsme pro Vás připravili.

Vždy, když pro Vás vybíráme novinky ze sortimentu pochutin, dáváme si záležet na tom, abychom vybrali jen ty nejlahodnější a nejkvalitnější delikatesy. Upřednostňujeme pochutiny na přírodní bázi, které obsahují pouze minimum konzervantů.

 

Máte rádi kombinaci čokolády a ovoce? Kdo by odolal slaďounké mléčné čokoládě s lehce kyselkavými brusinkami? Zastavte se na chvíli a vychutnejte si tuto luxusní čokoládu. Vaše chuťové buňky budou nadšené!

brusin

 

 

 

Jestli dáváte přednost bílé čokoládě, určitě vyzkoušejte její dokonalé spojení s jahodami. Tu chuť si prostě zamilujete. Můžete také vyzkoušet bílou čokoládu se svěží příchutí citronu.

čokkojahodčokkocitron

 

 

 

Milovníky zvláštních druhů čokolád zajisté nadchne kombinace mléčné čokolády a fialek. Ano, opravdu jsou v čokoládě skutečné fialky. Fialkové okvětní lístky jsou kandované v cukru a čokoládě dodávají naprosto luxusní a originální chuť a vůni.

 

čokofial

 

 

 

 

Také někdy toužíte po tom, vrátit se alespoň na chvíli do dob svého dětství? Tak zavřete oči, dejte si do úst cucavý bonbonnechte se unášet vzpomínkami na toto úžasně bezstarostné období Vašeho života… Jedinečnou chuť fialek jen tak něco nepřekoná. Možná leda chuť šťavnatých malin 🙂

 

fialmalin

 

 

 

Pokud sladkému v podobě čokolády a bonbonů zas až tak moc neholdujete, nevadí. Jistě neodoláte pozvání na šálek lahodného čaje.

Mezi novinkami najdete například vynikající černý čaj s kousky citronu. Jsou v něm také kostičky karamelu, díky kterým má jemně nasládlou chuť. Cítíte tu opojnou vůni?

 

čaj

 

 

 

Napadlo by Vás dát do čaje popcorn? Možná se budete divit, ale kombinace ovoce a popcornu je vážně skvělá. Tímto čajem zaručeně potěšíte i Vaše děti.

čajik

 

 

 

Můžete také vyzkoušet šťavnatou kombinaci pomeranče a mandarinky nebo směs s plátky pomeranče, lístky slunečnice a máty.

 

čajda

 

 

 

 

Hledáte originální dárek pro Vaše blízké? Kombinací našich pochutinčajů získáte působivé dárkové balíčky, se kterými je úspěch zaručen 🙂 A rozhodně je z čeho vybírat!

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!