Přinášíme další úchvatné novinky pro všechny milovníky vintage a romantických doplňků. Pojďte nakouknout, co jsme pro Vás připravili.

Základ vintage stylu tvoří detail. Stačí zvolit vhodné bytové doplňky a Váš interiér získá správnou atmosféru.

Poličce v koupelně či toaletnímu stolku bude slušet překrásná skleněná dózička na kovových nožkách s víčkem. Můžete do ní stylově uložit například odličovací tampóny.

 

doz

 

 

 

 

svíc

 

Ve stejném zdobeném designu si můžete pořídit i svícínek na čajovou svíčku. Dopřejte si luxusní relaxační koupel při svíčkách. Uvidíte, jak se báječně uvolníte a zklidníte. A co teprve, když do vody přidáte třeba perleťovou koupelovou esenci, která nádherně provoní a zvláční Vaši pokožku. Nechte se hýčkat luxusní vůní! Starosti všedních dnů se vmžiku rozplynou.

 

 

 

 

 

Kouzelnou dekorací Vašeho domova bude i lahvička se skleněným špuntem, které pravý starobylý nádech dodává etiketa s retro francouzskými popisky. Bude krásná sama o sobě, ale můžete ji použít i jako malou vázičku.

 

lah

 

 

 

Podobným úchvatným kouskem je i lahvička s korkovým špuntem, která je ze skla ve starorůžové barvě a pokrývá ji výrazná patina.

 

korek

 

 

 

Ozdobou každé místnosti se stane váza z kouřového skla zdobená bílými popisky. Krásná bude jak sama o sobě, tak když do ní naaranžujete živé květiny.

 

váz

 

 

 

Provázek a nůžky jako dekorace? A proč ne 🙂 Stojánek z bílého kovu a na něm namotaný jutový provázek a zavěšené nůžky se stane skutečně originální a praktickou ozdobou třeba Vašeho pracovního koutku.

 

stoj

 

 

 

Hledáte, čím ozvláštnit okenní parapet či poličku? Zkuste bílý plechový truhlík zdobený černými kytičkami. Můžete do něj dát bylinky, jarní květiny nebo nějaké jarní dekorace. Nadělá spoustu parády i sám o sobě, ale s živými květinami to bude ještě lepší.

 

truhlík

 

 

 

Když je řeč o kytkách, jako dekoraci můžete vyzkoušet nádhernou konzolu s výraznou patinou, která se hodí nejen na police, ale dá se využít i k zavěšení květináče s kytkou. Získáte tak vskutku originální výzdobu.

 

konkonztm

 

 

 

To byla malá ochutnávka pro romantiky. Můžete se těšit na další překrásné kousky, které pro Vás chystáme.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!