Oslovil Vás severský styl bydlení s nádechem romantiky? Tak to jste na správném místě. U nás najdete spoustu kouzelného nábytku a bytových doplňků. Můžeme Vám zaručit, že (nejen) nábytek vypadá ve skutečnosti ještě lépe než na fotkách. A to na fotkách vypadá neodolatelně. 😉

 

Vzpomínáte rádi na návštěvy u babičky? Na kouzelný starý nábytek, kdy každý kousek měl svůj příběh? Tuto dobu si můžete připomínat třeba každý den. Vneste do svého interiéru aspoň náznak dávných časů a romantiky prostřednictvím bytových doplňků a úchvatného nábytku.

 

Hledáte nějakou pěknou skříňku jako z dob našich babiček, která by oživila Vaši kuchyň? Nástěnná dřevěná skříňka Vás určitě nezklame. Má prosklená dvířka a uvnitř je polepena něžnou tapetou. Nemusíte ji mít pouze v kuchyni, své místečko najde i například v dětském pokoji.

 

skříňka

 

 

skř

 

 

 

 

Díky úchvatné černé skříňce získáte spoustu úložného prostoru na drobné věci (doklady, nitě, šperky a jiné poklady), navíc skvěle doladí Váš interiér, ať ji umístíte kamkoli. Můžete ji postavit třeba na pracovní stůl, komodu či na kuchyňskou linku. Bílý dekor, kterým je ozdobena, vypadá překrásně.

sk

 

 

Originální dřevěná skříňka na klíče s porcelánovými štítky a kovovými háčky bezvadně oživí Vaši předsíň a určitě zaujme každou návštěvu, která k Vám přijde.

 

klíč

 

 

 

Bílá nebo hnědá skříňka s výraznou patinou je vyrobena tak, aby vypadala starobyle. Různé trhlinky a šmouhy rozhodně nejsou vadou, naopak jsou žádoucí. Tato skříňka je skutečně jedinečná. Tři strany jsou totiž vyplněny pletivem místo dřevem, což z ní činí skutečný skvost.

 

bílá

 

hnědá

 

 

 

Skříněk máte dost, ale chtělo by to nějakou drobnou změnu? Malé oživení? Vyzkoušejte porcelánové úchyty v mnoha variantách, které i z nejobyčejnějšího kusu nábytku vmžiku vykouzlí záviděníhodný kousek. Úchytky se dají použít na skříně, komody, ale klidně i na krabice.

 

úchytúchyúch

 

 

 

Další romantický nábytek do interiéru i ven najdete na tomto místě. Přejeme Vám příjemné zařizování Vašeho domova.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!