Na Bella Rose odstartoval velký lednový výprodej! Najdete v něm stovky položek se slevou až 70 %! Rozhodně neváhejte, ty nejlepší kousky mizí velice rychle. Sobě uděláte radost a nám pomůžete uvolnit sklady pro jarní novinky. 🙂

 

Nadělil Vám Ježíšek dárkový poukaz na nákup v našem e-shopu? Teď je nejlepší čas ho využít. Stejně tak pokud přemýšlíte nad koupí nových bytových doplňků, neváhejte a vybírejte, dokud je z čeho. 🙂

Přinášíme malou ochutnávku.

Zjistili jste při štědrovečerní večeři, že by to chtělo obměnit příbory? Luxusní set příborů z nerez oceli v jednoduchém designu je nadčasovou záležitostí, která nevyjde z módy. Příbory jistě využijete nejen o Vánocích. Budou vkusnou ozdobou každého slavnostně prostřeného stolu, ale hodí se i k běžnému stolování.

 

příb

 

 

Máte rádi lucerničky? Tak to si určitě zamilujete stylové lucerničky ve tvaru domečku. Můžete vybírat ze spousty druhů. Báječně se budou vyjímat všude, kam je umístíte. Na stolku, na komodě či třeba na okně. Díky očku na provázek si můžete lucerničku také zavěsit.

 

dod

 

 

 

Raději byste pořádný dům? Bude Vám stačit výška 83 cm? 🙂 Stylová lucerna ve tvaru patrového domu bude kouzelná jak v interiéru, tak i na balkóně, terase nebo před domem. Domečky lze zakoupit i o trošku menší (43 a 63 cm).

 

lucer

 

 

 

Když jsme u osvětlení, co byste řekli na úchvatnou stojací či závěsnou lampu ve tvaru hvězdy? Světlo lampy vykouzlí příjemnou atmosféru nejen o Vánocích, ale celoročně. Určitě najde své místečko v ložnici či v obývacím pokoji nebo můžete udělat radost svým dětem a dát jim hvězdu do dětského pokojíčku.

 

stojzáv

 

 

 

 

 

Chcete trochu změnit interiér, ale bez složitých úprav? S kusovými koberci to bude hračka. Přesvědčte se sami. 🙂

kober

 

Už dlouho si říkáte, že byste chtěli ochutnat výborné čaje Tafelgut, které rádi doporučujeme? Co to zkusit právě teď? Určitě nebudete litovat. Navíc plechová dózička se stane moc pěknou dekorací Vaší kuchyně.

 

čaj

 

Tohle byla jen malá ochutnávka. Všechno zlevněné zboží pěkně pohromadě najdete zde.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!