Máte rádi období, kdy se začíná brzo stmívat? Na spoustu lidí možná působí trochu depresivně, ale tato doba je svým způsobem kouzelná. Přímo vybízí k posezení při svíčkách, u hřejivého krbu a vzhledem k tomu, že se již opravdu blíží Vánoce, můžete si začít užívat světelných vánočních dekorací.

Přiznejme si, že spousta z nás se těší na světýlka za okny, na vánočním stromečku a také venku. Večerní procházky v předvánočním čase jsou pohlazením pro duši a barevná světýlka učarují nejen dětem, ale i dospělým.

Na okně (ale nejen na něm) se bude úžasně vyjímat dekorativní hvězda zdobená vlnitým drátkem a světelným LED řetězem. Uvidíte, že nejeden kolemjdoucí se u Vašeho okna zastaví, aby se pokochal. 🙂

hvězd

Proutěné svítící srdíčko s mašlí a LED světýlky rozzáří bílým světlem i ta nejtmavší zákoutí. Báječně se bude vyjímat například na tmavších dveřích, ale také v okně či na stěně. Slušet jí to bude zkrátka kdekoliv.

srdce

Váš domov krásně prosvětlí také stolní lampa ve tvaru hvězdy. Opět je zdobena drobným dírkováním, díky kterému vyčaruje kouzelné tvary na zdech. A nemusíte ji použít jen o Vánocích, ale klidně po celý rok.

hv

Kouzelná plechová lampa ve tvaru hvězdy zdobená drobným dírkováním rozzáří Váš interiér a vyčaruje příjemnou atmosféru. Můžete ji pověsit do okna třeba v obývacím pokoji nebo udělejte radost svým dětem a pověste jim hvězdičku do okna nebo na zeď v dětském pokoji. Obzvlášť děti, které nerady usínají po tmě, budou spokojené. 🙂

Pokud máte rádi klasické svícny, určitě si zamilujete stylový skleněný svícínek potažený dýhou v přírodním provedení s dekorem malých hvězdiček nebo třeba skleněný svícen z matného bílého skla s motivem zasněženého stromečku, který právě díky matnému sklu vypadá jako omrzlý. V naší nabídce najdete i variantu z čirého skla se stejným motivem.

dyha

frozenciry

Vánoční osvětlení, ale i spoustu dalších bytových doplňků, najdete pěkně pohromadě na tomto místě.

Přejeme Vám příjemně prosvětlený předvánoční čas.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!