Advent se nezadržitelně blíží a pokud jste tak ještě neučinili, je nejvyšší čas na pořízení adventního kalendáře a dekorací. Pojďte se podívat, jaké úžasné adventní novinky jsme pro Vás připravili.

Zapomeňte na klasické a již okoukané adventní kalendáře. Prohlédněte si naši nabídku, kde najdete spoustu úchvatných kousků.

Adventní kalendář potěší zejména Vaše děti. Na každý den jim můžete připravit malou drobnost nebo mlsání, aby jim čekání na Vánoce rychleji utíkalo. Kalendáře se stanou překrásnou dokorací dětského pokoje.

Především holčičky jistě nadchne krásná látková andělka. Do kapsiček na šatičkách můžete schovat malé překvapení na každý den.

 

andel
Další andělka má na ručičkách a nožičkách našitá očka, kam můžete pověsit třeba něco dobrého.

andělka
Klukům i holčičkám určitě udělá radost originální skřítek Pixie. Dobrůtky můžete schovat do kapsiček nebo je pověsit na očka.

 

pixie
A co takhle nádherně barevný látkový domeček? Opět má na sobě kapsičky a očka s čísly na malé dárečky.

 

dum

 

Ovšem nejen děti milují adventní kalendáře. I maminky a tatínkové, babičky a dědečkové mají rádi malá překvapení. Stylový kovový adventní kalendář v antik designu krásně oživí interiér a současně potěší.

 

adv

 

 

K adventu patří i svícny

Nádhernou a praktickou dekorací Vašeho stolu nebo nízké skříňky bude adventní svícen s podnosem, na který můžete umístit drobné vánoční dekorace nebo třeba ovoce.

 

sv
Pokud razíte heslo, že v jednoduchosti je krása, jistě Vás osloví skleněné lucerničky s čísly, které si případně můžete ještě dozdobit. Bude jim to slušet jak samostatně, tak pohromadě.

lucer
Další úchvatnou dekorací je kovový box se skleněnou výplní. V každém rohu má připravený stojánek na svíčku. Do tohoto boxu můžete umístit vánoční dekorace, např. šišky, větvičky, určitě Vás napadne spousta dalších drobností.

 

box
Všechny adventní bytové doplňky a dekorace najdete zde.

Přejeme Vám příjemně strávený adventní čas. 🙂  

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!