Přinášíme úžasné novinky od Madam Stoltz. Originální a nápadité bytové doplňky vdechnou kouzlo domova každému interiéru.

Pojďte se podívat, co nového jsme pro Vás připravili.

Je tady podzim a s ním se pomalu, ale jistě zkracují dny. Nastává tedy čas lucerniček, svícnů a svíček a s nimi spojené romantiky.

Madam Stoltz / Keramická lucernička House Bronze
Krásným bytovým doplňkem bude úžasná keramická lucernička ve tvaru domečku v bílé, nebo bronzové barvě s lesklou glazurou. Stačí do ní vložit čajovou svíčku a můžete se kochat a relaxovat.

Svým originálním vzhledem Vás jistě upoutá stylový svícen Silver. Skleněný svícen má lesklou stříbrnou barvu a měděné ouško k zavěšení. Své místo najde na nízké skříňce, na stole nebo třeba na okenním parapetu.

Svíčka umístěná v bílém porcelánovém svícnu s prořezem hvězdy dokáže na stěnách vykouzlit krásné tvary. Při pozorování světla svíčky se Vaše mysl zklidní a všechny starosti a trápení zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.

 

Milovníky čistých linií a geometrie jistě osloví kovový svícen na čtyři vysoké svíčky. Je velmi dekorativní a určitě upoutá pozornost každé Vaší návštěvy.

 

svícen
Hledáte originální stuhu na dozdobení zabaleného dárku? Vyzkoušejte dekorativní bavlněné stuhy s nápisy nebo sametové stuhy s ozdobně prošitými okraji. Určitě obdarovaného okouzlí. A můžete je použít i k jiným účelům. Poslouží k zavěšení ozdob, šití originálních doplňků, zdobení různých dekorací… Fantazii se meze nekladou.

 

Rádi šijete a tvoříte? Tak to musíte mít ostré nůžky, které nejenže perfektně stříhají, ale navíc budou na Vašem stole skvěle vypadat.

 

nůžky
Potřebujete úložný prostor na drobnosti? Skleněný box nebo skleněná krabička s přihrádkami v kovovém rámu splní tento úkol dokonale. Skvěle budou vypadat i prázdné.

A máme ještě jeden tip zejména pro příznivce čistého designu – příbory z nerezavějící oceli v netypickém matném stříbrném, nebo lesklém zlatém provedení. Báječně doladí slavnostní tabuli, ale hodí se i k běžnému stolování. Vánoce se blíží… 🙂

 

příbor
Všechny úžasné bytové doplňky Madam Stoltz najdete zde. Kochejte se a můžete začít pomalu vybírat vánoční dárky. 🙂

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!