Dánská značka IB LAURSEN je jedním z předních dodavatelů dekorací, bytových doplňků a nábytku ve Skandinávii. Prohlédněte si první podzimní novinky této oblíbené značky.

Podzim se nezadržitelně blíží, proto jsme připravili novinky, které Vás zahřejí.

V chladných dnech Vás příjemně zahřeje prošívaná přikrývka. Můžete se do ní zachumlat při sledování televize nebo při čtení knížky. Stejně tak ji využijete například při posezení v zimní zahradě. Můžete ji však použít i jako přehoz na sedačku nebo postel. Stane se krásným bytovým doplňkem, který můžete kombinovat s dekoračními polštářky.

 

b
K podzimním večerům patří i hrnek teplého čaje. Stylová termo konvice z pevného plastu v krásných barvách udrží čaj dlouho teplý. Současně bude pěkným doplňkem. Čaj si nejlépe vychutnáte z keramických hrnečků, které svými veselými barvami prozáří i pošmourné dny.

 

Zahřát se můžete také sklenkou kvalitního vína. Báječně bude chutnat ze skleniček v romantickém stylu zdobených jemnými výbrusy.

 

Je libo něco dobrého k obědu či večeři? V keramické zapékací míse snadno připravíte spoustu lahodných dobrot.

 

 

Pokud máte doma krb, jistě se už těšíte na jeho teplo a praskání dřeva. Stylovou a praktickou dekorací právě ke krbu se stane proutěný koš na dřevo. Romantická krbová sezóna se blíží!

 

krb
S příchodem podzimu určitě každou ženu potěší elegantní módní doplněk v podobě heboučkého šátku. Přinášíme podzimní kolekci módních šátků v nádherných barvách babího léta a podzimního listí. Vašemu outfitu dodají ten správný šmrnc.

Mezi novinkami najdete i stylové dřevěné letadýlko ve vintage stylu, které sice nezahřeje, ale i tak si ho jistě zamilujete. Je vyráběné ručně a s láskou, každý kousek je originál. Bude se úžasně vyjímat na poličce v obývacím pokoji, na nízké skříňce, ale třeba i na okenním parapetu. Slušet mu to bude i v dětském pokoji.

Prohlédněte si první podzimní novinky od IB LAURSEN, ještě se máte na co těšit.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!