Dánská značka Green Gate patří mezi naše nejoblíbenější. Green Gate nabízí úžasné bytové doplňky v krásných veselých barvách a vzorech. Jistě si je také zamilujete. 🙂 Představujemepodzimní novinky plné barev a nádherných motivů.

Green Gate

 

Přestože pomalu přichází podzim, s posezením na zahradě nebo terase ještě není konec. Díky úžasně hřejivé dece z ovčí vlny si můžete i nadále vychutnávat večerní pozorování hvězdné oblohy. K tomu v chladnějších dnech přijde vhod i termoska s něžným květinovým vzorem nebo s veselými hvězdičkami.

 

Mezi novinkami najdete také spoustu krásných doplňků do kuchyně. Stylovou i praktickou dekorací v jednom se stane plechová cukřenka s romantickým vzorem. Stejně tak úžasné jsou i roztomilé mini dózičky se stužkou pro zavěšení. Můžete si do nich schovat různé drobnosti.

Green Gate / Úložné dózy do kuchyně Coco red
Úložných dóziček do kuchyně není nikdy dost. Plechové dózy s víkem budou díky překrásnému květinovému vzoru nádhernou a praktickou dekorací. V zimě je určitě využijete na uskladnění vánočního cukroví.

Spoustu lidí nebaví utírání nádobí. Díky utěrkám s nádhernými vzory se však i tato činnost stane zábavou. Vyzkoušejte to. 🙂

Máte chuť na něco dobrého? Třeba na kousek dortu? Nejlépe si ho vychutnáte z veselých porcelánových dezertních talířků posetých kytičkami z nové kolekce Green Gate. Jsou opravdu úžasné!

 

Ranní káva nebo čaj bude zaručeně chutnat ještě lépe z porcelánových šálků s motivem veselých červených kytiček. Můžete je použít i jako obal na květináče nebo svícen. A krásný džbánek na mléko opět v červeném odstínu se dá využít jako stylová vázička.

 

Novinek je spousta a jsou opravdu překrásné. V pár větách se všechny dají těžko popsat, to prostě musíte vidět! 🙂

Začínáme také pomalu myslet na Vánoce. Podívejte se na něžné vánoční ozdoby od Green Gate. Budou se krásně vyjímat na Vašem vánočním stromečku.

Všechny výrobky od Green Gate najdete na tomto místě.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!