Máme tady září. Prázdniny skončily, dny se začínají zkracovat, ale určitě ještě není posezení venku konec. Jistě nás čeká krásné babí léto. A jaké bytové doplňky si v tomto období užijete?

Lucerny

K začínajícímu podzimu rozhodně patří venkovní lucerny, jejichž světlo pohladí po duši. I když jsou večery chladnější, není třeba schovávat se doma. Stačí se zabalit do hřejivé, nejlépe vlněné, deky, uvařit si oblíbený čaj, sednout si na zahradu či terasu a můžete pozorovat večerní oblohu.

Čaj si můžete uvařit do barevné čajové konvice, kde zůstane dlouho teplý. Je libo puntíky, kytičky, nebo třeba proužky? Stačí si jen vybrat. Báječně bude chutnat z veselých hrnečků s různými motivy.

 

hrnečky

V naší nabídce najdete výborné německé čaje Tafelgut. Jsou čistě přírodní a vynikají exkluzivní chutí a vůní. Díky balení v překrásných designových dózách mohou být také luxusním dárkem nebo dekorací Vaší kuchyně. Věříme, že si je zamilujete, stejně jako my.

čaj

 

Během krásného teplého odpoledne si ještě můžete užít stylové zahradní dřevěné křeslo nebo třeba romantickou sedací houpací síť. Jen tak relaxujte nebo si vezměte oblíbenou knihu či časopis a užívejte si sluníčko.

 

Pokud už bude opravdu chladno, zapalte si vonnou svíčku v obývacím pokoji. Vonné svíčky pohladí Vaše smysly. V naší nabídce najdete svíčky nejvyšší kvality, a to vonné i bez parfemace. Všechny svíčky zaujmou krásnými obaly a tvary a stanou se tak nádhernou a současně praktickou dekorací Vašeho domova. Dají se koupit samostatně, ale i v sadách. A jestli hledáte dárek pro Vaše blízké nebo známé, se svíčkou určitě nešlápnete vedle.

 

Užívejte si slunečné dny plnými doušky, ať máte v zimě na co vzpomínat. 🙂

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!