Žlutá je barvou léta a radosti. Dodává energii a zvedá náladu. Potřebujete-li rychle dobít baterky, vyzdobte si interiér „žluťásky“ tedy žlutými bytovými doplňky nebo se do žluté přímo oblečte. Výsledek nejen uvidíte, ale přímo pocítíte.

Porcelánová úchytka - žlutý mramorŽlutá je nejjasnější teplou barvou s povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Jako taková je symbolem moudrosti a vysoké inteligence.

 

Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Napomáhá uvolnění, svobodnému vývoji a komunikaci při navazování kontaktů.

 

A co dokáží žluté bytové doplňky v interiéru? Vybrali jsme pro Vás několik žluťásků, které dodají Vašemu interiéru novou šťávu.

 

Sametový polštář v barvě hořčice s našitými flitry do tvaru hvězdy se stane zářivou ozdobou každého domova. Hledáte-li originální dárek, pořízení tohoto polštáře bude dobrý nápad.

Polštář Mustard

Obr. Polštář Velvet Mustard – 1184 Kč

 

Okořeňte si svůj pobyt v kuchyni špetkou žluté. Ledový čaj Dia Tropical od Tafelgut bude nejen ozdobou Vaší kuchyně, ale skutečným letním osvěžením.

 

Ledový čaj Dia Tropical

Sušené tropické ovoce v kombinaci s kostkami ledu, bude výborným osvěžením pro Vás i pro Vaše děti. Exklusivní chuť a vůni si zamilujete. 

 

Německé čaje Tafelgut jsou velmi kvalitní čaje, které vynikají svojí exkluzivní chutí a vůní a jsou velmi oblíbené nejen v Německu, ale například i v celé Skandinávii. Čistě přírodní produkt. Bez přídavku aromat.

 

Neméně dokonalou lahůdkou bude pro Vaše designové já další žluťásek do kuchyně – plechový box na pečivo od IB LAURSEN.

 

 

Obr. Plechový box na pečivo žlutý IB LAURSEN – 1559 Kč

Plechový box na pečivo

 

Sluníčková nálada na každém kroku…Tílko žluté

Chcete dobrou náladu na každém kroku? Vezměte si malý žlutý talisman a mějte ho při sobě.

V barvě zářícího sluníčka na Bella Rose najdete módní doplňky i oblečení. Ať už je to módní šátek nebo „limonádové“ bolérko – zvednete s nimi náladu celému svému okolí, a to na každém kroku.

 

Na obrázku vpravo je žluté tílko v prodloužené délce, zdobené romantickou žlutou krajkou. Tento top bude krásný pod tričko, další topíky, svetříky nebo v létě jen tak k džínám. Aby Váš outfit neměl chybu, nezapomeňte na detaily. Naším posledním žlutým tipem je značkový náramek od Hultquist.

 

Náramek Hultquist

 

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!