Rádi se kocháte pohledem na nebe plné hvězd? Co takhle si přinést veselé hvězdičky i do Vašeho domova? S bytovými doplňky to bude hračka.

IB LAURSEN / Miska na müsli Red/cream stars

Vaší kuchyni budou hvězdy zaručeně slušet. Ráno můžete začít s oblíbeným čajem Tafelgut v krásné hvězdičkové dózičce, který připravíte do konvice na čaj poseté hvězdičkami.

 

Čaje si nejlépe vychutnáte z hrnečků s veselým motivem hvězdiček, které si zamilujete nejen Vy, ale i Vaše děti. Zdravá snídaně je základ dne. Můžete si ji ještě více zpříjemnit porcelánovými lžičkami a miskami třeba na cereálie. Na jídelní stůl postavte porcelánový džbán plný hvězd a dejte do něho čerstvé květiny.

 

polštářky
Krásné polštářky plné hvězdiček skvěle oživí obývací pokoj nebo ložnici. Jsou krásné na pohled a příjemné na dotek a dají se báječně sladit s luxusními přehozy z heboučké bavlny s motivem hvězdiček. Úžasným bytovým doplňkem je také kobereček s motivem hvězdy zdobený třásněmi.

Hledáte originální hvězdičkový doplněk do koupelny? Vyzkoušejte koš na špinavé prádlo, který se tam bude báječně vyjímat. Můžete ho použít i na hračky v dětském pokoji.

Dětem určitě udělá radost krásně barevný přehoz na postel a postel plná polštářků, se kterými si užijí spoustu zábavy. Pokojíček také oživí krásné nábytkové úchytky s hvězdičkami. Můžete z nich vytvořit i originální věšáček.

Bloomingville / Samolepící designová páska - Stars

 

A pokud rádi tvoříte, přijdou Vám jistě vhod samolepicí dekorační washi pásky opět s motivem hvězdiček. Dají se nalepit na cokoliv a lze je snadno odlepit. Zvládnou s nimi pracovat i děti, takže si společně můžete užít spoustu zábavy při zdobení pokojíčku (nebo jiné místnosti).

 

Tohle je pouze malá ochutnávka z naší hvězdné nabídky. Máme toho pro Vás daleko víc. Hvězdičkový motiv je nadčasový a určitě Vás jen tak neomrzí.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!