Tak to tu ještě nebylo – bytové doplňky jako novinky za polovinu ceny. Naskladnili jsme pro Vás nové zahradní dekorace a doplňky do domácnosti a dáme Vám je hned s neuvěřitelnou slevou 50 %. Prohlédněte si všechny vybrané novinky za akční ceny.

Naskladnili jsme pro Vás nové okouzlující bytové doplňky a dáme Vám je hned se slevou 50 %! Zajímá Vás jak to? Podařilo se nám je díky výprodeji skladu dodavatele nakoupit za polovinu, a tak Vám je také za polovinu nabízíme. Líbí? Podobná akce se rozhodně nebude jen tak opakovat, tak nezaváhejte a pořiďte si nové sezónní dekorace za výprodejové ceny.

Pozor: Ty nejkrásnější kousky nám mizí přímo pod rukama. Nenechte si je ujít.

 

Dřevěná skříňka na klíče Heart

 Obr. Dřevěná skříňka na klíče Heart. Cena: 302 Kč

V akci můžete vybírat zahradní dekorace, doplňky do kuchyně a další bytové doplňky ve vintage stylu, které budou krásnou ozdobou interiéru i dárečkem od srdce. Prohlédněte si je všechny.

Koše, košíčky a boxy 

Dárkové koše z proutí se skvěle hodí jako stylový obal na víno či na přenášení drobností. Využít je můžete také k vytvoření originální květinové dekorace. Za zmínku z řad košíčků stojí také ty drátěné – ať už v podobě srdce či praktických boxů. 

 Proutěný košíček 1974

 Obr. Proutěný košíček 1974 – dostupný v různých velikostech. Cena od: 72 Kč.

Plechové dózy a boxy

Plechové dózy, boxy a krabičky jsou nejen praktickým bytovým doplňkem. Budou také originálním dárkovým balením, které umocní radost z každého dárku.

 Kovový box Le Bain

Obr. Kovové boxy Le Bain – různé velikosti. Cena od: 92 Kč.

 

Zahradní dekorace a lucerničky

Není nic kouzelnějšího, když se začne stmívat – než rozsvícená zahradní lucerna. Mezi novinkami za akční cenu jich najdete hned několik. Udělejte si radost. Díky poloviční ceně může být Vaše radost hned dvojnásobná!

Lucerna Rusty Drop

Obr. Lucerny Rusty Drop – různé velikosti. Cena od: 202 Kč.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!