Dnes potěšíme všechny milovníky úžasné dánské značky Green Gate. Naskladnili jsme totiž velké množství naprosto dokonalých jarních novinek, ze kterých vám bude doslova přecházet zrak. 🙂

Pokud stejně jako my milujete okouzlující výrobky dánské značky Green Gate, měli byste zbystřit. Konečně k nám dorazila zbrusu nová jarní kolekcerádi se s vámi podělíme o ty nejhezčí kousky. 🙂 V nabídce Green Gate najdete překrásný porcelán, bytové doplňky, bytový textil a spoustu dalších úžasných věcí v nádherných veselých barvách a vzorech.

Nebudeme vás napínat. Pojďte se rovnou seznámit se svěžími jarními novinkami od Green Gate, které si prostě nejde nezamilovat!

1 / Keramická vázička Flowers

Vneste již nyní do svého domova kousek jara a ozdobte si stůl v jídelně, stolek v obývacím pokoji nebo třeba okenní parapet něžnou vázičkou zdobenou plastickými květy. Je nádherná sama o sobě, ale když do ní vložíte živou květinu, její krása se znásobí.

vazicka

2 / Dózička na šperky

Nádherná keramická šperkovnice od Green Gate zdobená romantickou květinou na víčku je sice určena především na šperky, ale můžete do ní schovat i jiné malé poklady nebo ji použít jako milou dekoraci prostřeného stolu.

doza

3 / Mini dózička na šperky

Malá keramická dózička na šperky bude nádhernou dekorací toaletního stolku nebo třeba poličky v koupelně. Víčko zdobené květinkou jí ještě více dodává na něžnosti. Dózička se může stát i milým malým dárkem pro někoho blízkého.

 minidoza

4 / Papírové ubrousky s květy

S Green Gate snadno rozzáříte i svou kuchyni či jídelnu. Pozvedněte své stolování o úroveň výš pomocí veselých jarních ubrousků zdobených květinovým vzorem v pastelových odstínech modré, zelené, růžové a žluté. Nemusíte čekat na žádnou zvláštní příležitost, zpříjemněte si stolování každý den.

ubrous

5 / Utěrka Ruby Pale blue

Dokonce i taková obyčejná věc, jako je utěrka, v podání Green Gate vypadá nádherně. Krásná vintage utěrka s výraznou výšivkou bude vaší kuchyni zkrátka slušet.

uterka

6 / Plechové dózy do kuchyně

Úložných prostor v kuchyni není nikdy dost. A právě do kuchyně se skvěle hodí plechové dózy v modrých odstínech zdobené nápaditými vzory. Můžete v nich uchovávat jakékoli suché potraviny jako třeba rýži, těstoviny, obiloviny, cukr či mouku.

kvet

7 / Termoska Nola white

Termoska není pouze zimní záležitostí. Využijete ji během celého roku. V zimě udrží váš čaj teplý, v létě zase ledový čaj chladný. Bílá termoska s orientálním vzorem tak bude krásným doplňkem nejen na sjezdovku, ale i v létě na pláž či k bazénu. A pokud ji zrovna nebudete používat, získáte moc pěknou dekoraci třeba do kuchyně.

termos

8 / Pastelově růžová forma na koláč

Milujete výborné domácí koláče pěkně bohatě posypané ovocem z vlastní zahrádky? Tak to se vám bude určitě hodit nádherná keramická forma na koláč od Green Gate. V této formě se vám voňavý koláč vždy zaručeně podaří!

forma

9 / Mini zapékací miska

Malá zapékací miska se skvěle hodí k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Díky svým rozměrům je ideální pro přípravu jídla pro jednu osobu, ovšem můžete si jich pořídit víc (třeba v různých odstínech) a nají se celá rodina. 🙂

mini

10 / Dezertní talíř Donna white

Doma upečený ovocný koláč si nejlépe vychutnáte z dezertního talířku z kolekce Donna white, který je zdoben svěžím jarním květinovým motivem v pastelových barvách. Dezertní talířky samozřejmě můžete využít každý den, třeba k servírování chutné snídaně.

dez

11 / Miska Fleur blue

Když už zmiňujeme snídani, pokud rádi snídáte cereálie nebo müsli, potom je pro vás nepostradatelná nějaká ta pěkná miska. Vyměňte svou starou misku za svěží jarní kousek. Krásná porcelánová miska dekorovaná romantickými modrými květinami se skvěle hodí k nacházejícímu jaru. Můžete ji použít i na lahodné zeleninové nebo ovocné saláty.

mis

12 / Latte cup s modrými florálními motivy

Díky porcelánovému hrnečku posetému modrými kvítky se budete každý den ještě více těšit na svůj oblíbený šálek čaje či kávy. Hrneček se navíc stane krásnou dekorací vaší kuchyně.

late

13 / Roztomilý šálek s podšálkem

Odpolední kávičku si můžete vychutnat i ze stylového šálku s podšálkem v příjemné pastelové barvě. Obojí je zdobeno jemnými vroubky, které šálku i podšálku dodávají romantický vintage nádech.

salek

Veškerou keramiku od Green Gate můžete mezi sebou libovolně kombinovat a vytvářet si tak nové a originální sady nádobí podle svého vkusu.

sada

14 / Elegantní taška Lia blue

V kuchyni jsme se zdrželi už dost dlouho. Nyní vyrazíme na nákupy a na pláž. 🙂 Praktická a stylová taška s módním vzorem se bude hodit na menší nákupy, ale i jako běžná kabelka na každý den. Vašemu outfitu dodá ten správný šmrnc!

taska

15 / Plážová taška s podložkou

Připravte se na léto již nyní! Sada, kterou tvoří stylová taška a plážová podložka, bude skvělou volbou. Bude se vám hodit nejen k moři, ale i na koupaliště nebo k rybníku. Do tašky pohodlně dáte vše potřebné a smotanou podložku snadno zasunete do popruhů na tašce. A jste připraveni vyrazit k vodě!

sada

16 / Stylový chladicí box

V horkém létě také oceníte chladicí tašku, která nejenže udrží vaše občerstvení příjemně chladné, ale navíc skvěle vypadá! Tašku stačí naplnit vychlazenými dobrotami a můžete se vydat na cestu!

chladici

Tak jak se vám letošní jarní novinky líbí? A to ještě nejsou všechny! Spoustu dalších krásných výrobků od Green Gate najdete na tomto místě.

Přejeme vám příjemné pokoukání!

Lenka & Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!