Přijde vám papírnictví jako nudná záležitost? U nás to tak rozhodně není! Bloky, diáře, lepítka či třeba kancelářské sponky můžou mít svůj originální styl. Přesvědčte se sami!

Nebaví vás chodit do papírnictví, probírat se diáři a hledat ten nejmíň nudný? Potřebujete koupit kancelářské sponky, ale nejveselejší, které v obchodě mají, jsou potažené barevným plastem? Toužíte po originálních lepicích lístcích na vzkazy, ale klasické papírnictví vám nabíde maximálně jednobarevné papírky? Nezoufejte. Ukážeme vám, že papírenské zboží může být originální, veselé a hravé. Jdeme na to!

 

Tri-Coastal Design

 

1 / Plánujeme

Asi první věc, kterou spousta lidí v novém roce potřebuje, je nový diář. Plánovací notes Black stripe se stane praktickým a stylovým doplňkem vaší kabelky nebo pracovního stolu. Jistě si vás získá svým minimalistickým provedením, černé a bílé proužky jsou stále in. Navíc zlaté boky všech listů z něj činí vysoce elegantní kousek. Na každé stránce najdete místo pro datum, vaše denní cíle a poznámky.

blok

 

Veselý plánovací notes Copper Dot na první pohled zaujme nahodile rozmístěnými měděnými puntíky na světle růžovém podkladu. Uvnitř je notes laděný do světle šedého odstínu a je připraven pojmout všechny vaše poznámky, co který den musíte udělat.

blok_

 

 

Mějte své každotýdenní plány pod ještě větší kontrolou díky stylovému týdennímu organizéru Cubes Blue! V pevných světle modrých deskách zdobených geometrickým vzorem najdete vše potřebné pro dokonalý pořádek ve vašich činnostech. Tento organizér se stane vaší pravou rukou. Díky své velikosti se pohodlně vejde i do vaší kabelky.

organizer

 

Do stolního týdenního plánovače Nice & Practical si mohou zaznamenávat své činnosti a úkoly všichni členové rodiny. Umístěte jej na nějaké viditelné a dobře přístupné místo, třeba na ledničku nebo kuchyňskou linku, a vždy tak budete mít přehled, kdo má kdy jaký kroužek, schůzku, kdy je třeba zajít k lékaři apod. Něžný design stolního plánovače bude vaší domácnosti slušet.

tydenni

2 / Zapisujeme a kreslíme

Hledáte-li blok, který vám poskytne dostatek místa pro vaše poznámky a postřehy, právě jste jej našli. 🙂 Tvrdé desky notesu Do to floral s veselým designem v sobě ukrývají dva trhací bločky, které už netrpělivě čekají na vaše slova. Navíc celý notes je přepásaný gumičkou, takže se vám nebude samovolně otevírat, a najdete v něm i gumičku pro umístění vaší oblíbené tužky.

notes

Pokud svou oblíbenou tužku ještě nemáte, sada tužek zdobených proužky a puntíky čeká právě na vás, abyste se do ní mohli zamilovat. Tužky jsou opatřeny praktickou gumou, takže když něco spletete, nic se neděje, snadno se to vymaže. Díky krásnému balení mohou tužky posloužit i jako milý a praktický dáreček.

tuzky

 

Rádi vymýšlíte příběhy, pohádky nebo zaznamenáváte, co jste který den prožili? Pořiďte si do nového roku nový notes v pevných deskách Lovely Things. Praktický blok v originálním designu ve vás probudí ještě více kreativity a skvělých nápadů. Můžete jej nosit všude s sebou, vejde se vám téměř kamkoli.

lovely

Raději se vyjadřujete kresbou, ale všude na vás vykukují bloky s linkami a vy byste tak rádi čistý bílý papír? Tak právě pro vás je připraven nelinkovaný blok Adrienne plný bílých stránek čekajících na vaše tahy tužkou. Blok v pevných deskách zdobený elegantním potiskem růžovomodrých květin je navíc opatřen kroužkovou vazbou pro příjemnější kreslení či zapisování.

blok_3

3 / Lepíme a sponkujeme

I papírenské drobnosti můžou být stylové. Milujete pejsky? Pak by vám rozhodně neměly chybět skutečně jedinečné kancelářské sponky Doggy Cute ve tvaru kostiček. Jistě k nim není třeba nic dodávat. Prostě nemají chybu! Sponky jsou uloženy v moc pěkné krabičce s motivem jezevčíka, a tak se mohou stát i velice milým a originálním dárkem.

kosticky

U pejsků ještě chvíli zůstaneme. Miloučká lepítka Doggy Cute ve tvaru jezevčíků můžete použít nejen k psaní poznámek a vzkazů, ale i k označení stránek v knize nebo třeba v učebnici. Sponky ve tvaru kostiček a lepítka s motivem pejsků by určitě neměly chybět žádnému milovníkovi zvířátek.

 

lepitka

 

Pokud potřebujete lepítka, kam se vám vejde víc písmenek, mohla by se vám hodit sada lepítek v papírové složce s příznačným názvem Not to forget. Sada lepítek s veselými barevnými vzory vám zaručeně vyčaruje úsměv na tváři. Líbí? 🙂 Co takhle napsat nějaký milý vzkaz manželovi nebo dětem na sáček se svačinou a zpříjemnit jim tak den? Sobě ho jistě zpříjemníte už při psaní vzkazu.

sada lepitek

Už nám věříte, že v papírnictví nemusí být nuda? Spoustu dalších papírenských výrobků najdete na tomto místě. Navíc u nás můžete nakoupit pěkně v pohodlí svého domova, aniž byste vystrčili nos. 🙂

Přejeme vám krásné dny s veselým papírenským zbožím.

Lenka & Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!