Chystáte se obléknout vaše vánoční dárky do slavnostního? S našimi tipy na vánoční balení to bude dárečkům pod stromkem opravdu slušet!

Chystáte se obléknout vaše vánoční dárky do slavnostního? S našimi tipy na vánoční balení to bude dárečkům pod stromkem opravdu slušet!

Kouzlo Vánoc je také ukryté v úhledně zabalených balíčcích, které se na Štědrý večer zázračně objeví pod nazdobeným stromkem. Určitě je chcete mít co nejkrásnější, ale není třeba se stresovat, pokud záhyby vánočního papíru přesně nelícují. Balíte-li vánoční dárky s láskou, přidáte špetku kreativity a máte po ruce správné pomůcky, nějaká ta drobná nedokonalost bude Ježíškovi určitě prominuta!

 

 Balicí papír Snowflakes Red

 

Jako první vyberte krásný balicí papír, který lahodí vašemu oku a doladí celou vánoční výzdobu. Pokud se rozhodnete dárky zahalit do papíru s jemným potiskem vánočních motivů, stačí pak už jen hotový balíček převázat jednoduchou stuhou ve shodné barevnosti s potiskem. Zdobenou stužku zase použijte v případě, že se rozhodnete pro papír jednobarevný. Zkrátka čím zdobnější papír, tím jednodušší stužka či provázek a naopak.

 

Sada Chalkboard

Popustit uzdu své kreativitě můžete se sadou na výrobu vánočního papíru Chalkboard, imitující černou tabuli, na kterou bílou fixou vykouzlíte své vlastní vánoční přání

 

Někomu možná úplně nevyhovují stužky a provázky a přesto by rádi zabalený dárek něčím dotvořili. Vyšperkujte vánoční obal washi páskami. Můžete jimi stužku zcela nahradit nebo na balíčku vyčarovat různé ozdobné motivy – co takhle hvězda nebo stromeček z různobarevných washi pásek? Hravé balíčky zaujmou, hlavně děti budou určitě nadšené (pro inspiraci se podívejte na náš blog).

Washi páska Bloomingville 

Teď už stačí jen hotové balíčky dozdobit podle fantazie a vkusu. Volbou číslo jedna jsou ozdobné jmenovky, pod stužku můžete ale vsunout i malou chvojovou větvičku, červené bobulky, šišky nebo třeba přivázat drobnou vánoční ozdobu, kterou po rozbalení dárku přidáte na vánoční stromeček.

 

Balicí papír Snowflakes Res

 

Pokud vám na dokonalé zabalení dárečků nezbývá tolik času, kolik byste si představovali, není nic jednoduššího, než je vložit do vánočních dárkových sáčků. Pak už stačí jen přelepit ozdobnou jmenovkou a je hotovo.

 

Vánoční sáček Chic Antique

Romantické vánoční balíčky od Chic Antique

 

A nezapomeňte na vánoční přáníčka. Můžete je buď sami vytvořit (vzpomínáte na washi pásky?) nebo vepsat svou vánoční gratulaci do některé z krásných kartiček s vánočními motivy a v obálce vsunout pod dárkovou stužku.

 

Vánoční přání Maileg

„Vyšívaná“ přáníčka od Maileg potěší malé i velké.

 

Přejeme, ať svými dárky, s láskou a péčí zabalenými, přinesete hodně vánoční radosti!

 

Ivana & Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!