K Vánocům samozřejmě neodmyslitelně patří vánoční dárky. Ať už je pro vás vybírání a nákup vánočních dárků radostí, nebo spíše naopak, věříme, že uvítáte aspoň malou pomoc v podobě tipů na jedinečné vánoční dárky pro celou rodinu.

Nákup vánočních dárků – pro někoho noční můra, pro jiného velká radost, na kterou se každý rok těší. Ať už patříte do kterékoli skupiny, jistě vám přijdou vhod tipy na vánoční dárky nejen pro blízkou rodinu, ale i pro kamarády a známé. Vybrali jsme originální vánoční dárky, kterými obdarované zaručeně potěšíte.

 

 

darek

 

Navíc vše můžete nakoupit pěkně z pohodlí svého domova a vyhnete se tak předvánočnímu chaosu v obchodech a velkých nákupních centrech. A také získáte jedinečné kousky, které jen tak někde neseženete.

Jdeme na to. 🙂

Pro maminku nebo babičku

Bavlněný šátek

Žádná žena nepohrdne příjemným bavlněným šátkem, který krásně zahřeje v chladném počasí. Nádherný šátek z dílny IB Laursen dodá outfitu vaší maminky či babičky ten správný šmrnc.

 

 

šátek

 

Slaměná taška

Potěšte svou maminku nebo babičku praktickým dárkem v podobě stylové ručně vyrobené slaměné tašky. Tato úžasná taška se hodí nejen na nákupy, ale také na pláž či na piknik.

 

 

taška

 

Fotorámeček

Babičky i maminky si moc rády vystavují fotky svých dětí a vnoučátek. Ve fotorámečku s opěrkou, který je tvořen dvěma skleněnými deskami zasazenými v šedém kovovém rámu, budou fotky vypadat zkrátka nádherně. Rámeček je navíc opatřen imitací rzi a výraznou patinou.

 

 

ramecek

 

Dárková sada

Kosmetika sice patří spíš k takovým klasickým dárkům, ale můžete ji pozvednout na jinou úroveň díky kosmetice značky Heathcote & Ivory. Dá se charakterizovat slovy – nádherné vůně, kvalitní složení a romantické obaly, které si zamilujete na první pohled. Například dárková sada pro péči o ruce potěší každou ženu.

 

 sada

 

 

Pro tatínka a dědečka

Hodinky Triwa

Ozdobte tatínkovo nebo dědečkovo zápěstí elegantními hodinkami značky Triwa. Každého muže jistě osloví jejich dokonalé zpracování, a také ho potěší vědomí, že se na ně může vždy spolehnout.

 

 

hodinky

 

 

Balzám po holení

Kosmetika není pouze ženskou záležitostí. Většina mužů se holí, a tak se jim určitě bude hodit kvalitní balzám po holení, který jejich pleť krásně zklidní a příjemně provoní.

 

balzám

 

Sklenička na whisky

Milovníky whisky potěší elegantní broušená sklenička, ze které tento zlatavý nápoj bude chutnat ještě lépe. Ke skleničce nezapomeňte přibalit také láhev kvalitní whisky.

 

 

skleni

 

Pro děti

Textilní prasátko

Všechny děti jistě uchvátí kouzelné textilní prasátko, které jim bude dělat milou společnost v pokojíčku. Může je třeba hlídat u postýlky, aby se jim zdály samé krásné sny.

 

 

prasatko

 

Dívčí šperkovnice

Všem malým parádnicím udělá radost vlastní šperkovnice, aby už nemusely chodit do té maminčiny. Šperkovnice v sobě navíc ukrývá velké množství různých doplňků do vlásků, které si holčičky zamilují.

 

 

šperkovnice

 

Rytířský meč

Žádnému malému rytíři by rozhodně neměl chybět meč. Jak jinak by mohl zachraňovat princeznu před zlým drakem? Váš malý rytíř si s ním užije spoustu zábavy.

 

 

meč

 

 

Polštář s výplní

Máte doma teenagerku a přemýšlíte, čím byste ji tak mohli potěšit? Růžový polštářek s obrázkem slečny si jistě zamiluje. Hezky doladí její postel či křeslo a bude se jí na něm krásně spát.

 

 

pokoj

 

Pro kamarádku/kamaráda

O Vánocích chceme samozřejmě potěšit nejen své nejbližší, ale také kamarády.

Betonový svícen

Hitem letoší sezony je beton a z něj vyrobené krásné vánoční dekorace. Udělejte radost své kamarádce jedinečným betonovým svícínkem. Tímto stylovým dárečkem ji zaručeně překvapíte a potěšíte. A můžete si třeba spolu někdy sednout a vychutnat si voňavou kávičku při zapálené svíčce.

 

 

bet

 

Dózička z betonu

Krásným dárečkem může být i kulatá betonová dózička, která se skvěle hodí jako šperkovnice a současně moc hezky ozdobí třeba toaletní stolek v ložnici. A když do ní schováte nějakou dobrůtku, potěší ještě víc.

 

 

dozicka

 

Čaj Tafelgut

Pokud vaše kamarádka či kamarád patří mezi milovníky čaje, nakoukněte na kvalitní a výborné čaje značky Tafelgut. Můžete vybírat z opravdu pestré nabídky různých příchutí.

 

čaj

 

 

Věříme, že jsme vám alespoň trochu pomohli. Podívejte se i do kategorie Tipy na dárky, kde najdete spoustu další inspirace. A jestli si ani potom přece jenom nebudete vědět rady, dárkový poukaz to jistí. 🙂

 

poukaz

 

 

Přejeme vám příjemné nakupování vánočních dárků! A myslete na to, že pokud budete dárky vybírat a darovat s láskou, nemůžete šlápnout vedle.

Lenka & Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!