Světýlka, svítící vánoční řetězy, hvězdy, to vše k Vánocům neodmyslitelně patří. Rozsviťte svůj domov i vy. A to nejen uvnitř, ale i venku. Připravili jsme pro vás úchvatné vánoční osvětlení, které si zamilujete na první pohled.

Pomalu ale jistě se opět po roce blíží adventní čas a také Vánoce. A právě k tomuto krásnému období, na které se těší nejen děti, ale i většina dospělých, patří různé světelné dekorace, ať už interiérové, nebo venkovní.

 

Vánoční světýlka

Také milujete podvečerní a večerní procházky, při kterých vám cestu zpříjemňují nádherně osvětlené domy, stromy a okna? Rozsviťte svůj domov i vy! Díky světýlkům během chvilky snadno vyčarujete něžnou předvánoční atmosféru.

Seznamte se s naší světelnou vánoční nabídkou v podobě hvězd, řetězů a světelných drátků od oblíbených značek, kterou jsme pro vás s láskou připravili.

Venkovní osvětlení

Se světelnou výzdobou můžete začít třeba rovnou u vchodových dveří. Zkuste letos něco méně tradičního, než je klasický adventní věnec. Ozdobte své dveře krásným stříbrným kovovým věncem omotaným světelným LED drátkem. Svítící věnec jistě upoutá pozornost nejednoho kolemjdoucího a současně bude dělat radost i vám. Vyčaruje vám úsměv na rtech, kdykoli se budete vracet domů. Věnec samozřejmě můžete umístit i do okna, případně na jiné místo.

 

advent

 

Máte před domem jehličnatý stromek? Omotejte kolem něj světelný řetěz s LED žárovičkami a můžete se každý den těšit, až se setmí a stromeček se rozzáří. Krásně bude vypadat také na keři, opadaném listnatém stromě nebo na větvičkách naaranžovaných v truhlících. Můžete jej také omotat kolem altánku na zahradě. Fantazii se meze rozhodně nekladou.

 

retez

 

Rozjasněný interiér

Venku máme nazdobeno a nyní se pojďme přesunout dovnitř, do teploučka. Jen si představte, že byste svůj vánoční stromeček nejen osvětlili, ale rovnou nazdobili. Jak? Pomocí originálního světelného řetězu, který se skládá z krásných perleťových baněk, kdy každá baňka v sobě ukrývá LED světýlko. Na stromečku bude vypadat opravdu kouzelně.

 

banky

 

Ve vánoční výzdobě také rozhodně nesmí chybět světelný řetěz v podobě závěsu s hvězdičkami. Pověste jej do okna a kochejte se něžnými světýlky ve tvaru hvězdiček.

 

okno

 

Zahalte svůj vánoční stromeček do něžného světelného závoje jako z pohádky. Světelný závoj tvoří 36 drátků různé délky, na nichž jsou umístěny malé LED zárovičky. Nádherně bude vypadat nejen na stromečku, ale také například na slavnostně prostřeném stole.

 

zavoj

 

Máte slabost pro vánoční hvězdy? Pověste si doma do okna nebo jinam do prostoru nádhernou vánoční hvězdu z papíru třeba v červené barvě. Hvězda je zdobená dekorativními dírkami, které po rozsvícení žárovky vykouzlí krásný světelný efekt.

 

hvězda

 

Vánoce se kvapem blíží, takže nesmíme samozřejmě zapomenout ani na interiérový adventní věnec či svícen. Letos jej můžete dozdobit jemným světelným drátkem v měděné barvě a vmžiku získáte krásnou a originální vánoční dekoraci. Světelný řetěz samozřejmě můžete omotat i kolem své oblíbené sochy, pokojové květiny nebo jej položit na nízkou skříňku či parapet.

 

svicen

 

Adventní věnec nemusí jen ležet na stole. Pozvedněte tuto oblíbenou vánoční dekoraci o úroveň výš a pověste jej nad svátečně prostřenou tabuli. Nádherně se tak bude vyjímat třeba závěsný svítící LED věnec, který můžete ještě dozdobit různými drobnými dekoracemi, jako jsou malé baňky, mašličky nebo třeba doma upečené voňavé perníčky.

 

stul

 

Tohle je pouze malý zlomek z naší pestré nabídky vánočního osvětlení. Ostatní světýlka najdete pěkně pohromadě na tomto místě.

Rozzařte si Vánoce a užijte si nádherné chvíle strávené se svými blízkými!

Lenka & Bella Rose

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!