Jaký bude Váš vánoční stromek letos? Už víte? Načerpejte novou inspiraci s námi. Vybrali jsme pro Vás ty nejkrásnější vánoční ozdoby na stromeček – skleněné, porcelánové, ze dřeva i z papíru. Všechny naše vánoční ozdoby pocházejí, stejně jako naše bytové doplňky a dekorace, z okouzlující Skandinávie. Prohlédnout si můžete náš TOP výběr, nebo všechny vánoční ozdoby.

Jaké tedy jsou ty nejkrásnější skandinávské ozdoby pro tento rok? Každý máme trochu jiný styl a letos je opravdu z čeho vybírat. Sestavili jsme proto pro Vás TOP nejprodávanější vánoční ozdoby a rozdělili jsme je podle materiálu, ze kterého jsou vyrobeny.

Skleněné vánoční ozdoby

Asi nejrozšířenějším druhem skleněných vánočních ozdob jsou baňky. Stále častěji se ale můžete setkat se skleněnými šiškami, domečky, postavičkami – jednoduše skleněné ozdobičky mohou mít mnoho tváří. 

 

Skleněné ozdobičky

Skleněné vánoční ozdoby - zelené baňkySkleněné chaloupkyVánoční mini ozdoby red 
Vánoční ozdoba Ball glass
green >
Skleněné chaloupky
IB Laursen >
 Set vánočních ozdob
RED >

 

Prohlédněte si všechny skleněné vánoční ozdoby >>

Dřevěné vánoční ozdoby

Obliba dřevěných vánočních ozdob stále roste. Představuje návrat k tradicím. Jaké jsou naše tipy na vánoční ozdoby ze dřeva?

 Dřevěný andělíček

Obr. Vánoční ozdoba dřevěného andělíčka IB LAURSEN

 Papírové vánoční ozdoby

Papírové ozdoby se stávají hitem posledních let. Jsou neskutečně jemné a zasněné. Tak trochu jako sněhové vločky, které ale nestudí. Jen zahřejí u srdíčka. Papírové ozdoby se dají velmi dobře kombinovat s ozdobami z jiných materiálů, především ze slámy, dřeva nebo se skleněnými ozdobami.

Papírová ozdoba Christmas Star

Obr. Papírová ozdoba Christmas Star

 

Papírové ozdoby - kombinace se skleněnými

Obr. Kombinace skleněných a papírových ozdob

 

V naší nabídce najdete také kovové ozdoby, ozdobičky ze slámy a dalších přírodních materiálů i odolné ozdobičky z plastu. Věříme, že se Vám naše malá ozdobičková inspirace líbila. Všechny vánoční ozdoby si můžete prohlédnout ZDE. Vyzkoušejte filtrování v kategorii a vybírejte ozdobičky podle materiálů, barev nebo výrobce.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!