Právě vrcholí čas přesazování a sázení rostlin. Dopřejte svým květinám nejen láskyplnou péči, ale i květináče, které ještě víc podtrhnou jejich krásu.

Stejně jako si lidé kupují nové šaty, občas je potřeba přesadit květiny a dopřát jim nový obleček v podobě květináče. Z naší pestré nabídky barev, tvarů, materiálů a stylů si vybere naprosto každý. Přesvědčte se sami.

K přesazování budete potřebovat nejen květináče, ale také další pomocníky. Jedním z nich je zahradní stolek se zinkovou deskou. Na takovém stolku se Vám bude pracovat jedna báseň. Originální stolek můžete využít nejen na zahradě či terase, ale také v interiéru. Stačí na něj postavit kouzelnou lucernu či květinu a o krásnou dekoraci máte postaráno.

 

 

stolek

 

 

 

 

Pokud se Vám nechce kupovat celý stolek, můžete si pořídit velký zinkový tác s vysokým okrajem, na kterém se budete moci svým rostlinám v klidu věnovat. Tác lze využít i místo misek pod květináče nebo do něj můžete postavit kelímky se sazeničkami paprik, rajčat a další zeleniny.

 

 

 

tác

 

 

 

 

Správnému zahrádkáři samozřejmě nesmí chybět lopatka! Díky veselé žluté barvě naší lopatky Vás bude přesazování či kypření půdy bavit ještě víc. A když s ní zrovna nebudete zahradničit, může se stát moc hezkým dekoračním prvkem.

 

 

lopatka

 

 

 

 

A teď už hurá na výběr vhodných květináčů!

Dodejte své terase nebo zahradě rustikální nádech pomocí kulatého květináče vyrobeného z pozinkované oceli. Květináč je navíc opatřen patinou, aby působil starodávným dojmem. Tento nepřehlédnutelný kousek bude nejen Vaší terase krásně dominovat.

 

 

květináč

 

 

 

 

Pokud si potrpíte na jednoduchou eleganci, hladký keramický květináč bude správnou volbou. Nejlépe se bude vyjímat na okenním parapetu nebo na nějaké originální poličce.

 

 

květináčky

 

 

 

 

Jste romantická duše? Pokud ano, umístěte svou oblíbenou květinu do něžného květináče v bílé barvě, který je navíc zdoben patinou a imitací rzi. Díky řetízku s háčkem jej můžete umístit, kamkoli budete chtít.

 

 

závěs

 

 

 

 

Lámete si hlavu, kam zasadit své oblíbené bylinky? Vyzkoušejte roztomilé ocelové květníčky na praktickém tácku, které můžete mít stále po ruce.

 

 

sada

 

 

 

 

Květináče však nemusí sloužit jen k sázení rostlinek. Zkuste nějaký pěkně velký použít jako odkládací místo pro nářadí, k odkládání deštníků nebo třeba jako stylový koš na odpadky.

 

 

velky

 

 

Prohlédněte si také ostatní květináče, které na Vás už netrpělivě čekají na tomto místě.

Přejeme Vám příjemné zahrádkaření!

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!