Konečně jsme se letos dočkali krásného a teplého počasí, které přímo vybízí k posezení venku na čerstvém vzduchu. Pojďte se seznámit s novinkami, které by Vám letos neměly chybět.

Snad všichni rádi trávíme jarní a letní měsíce někde venku na čerstvém vzduchu. Oživte svou terasu či zahradu novinkami z naší pestré nabídky doplňků. Díky nim si relax, posezení s přáteli nebo třeba grilování užijete na maximum.

Seznamte se s našimi favority.

K posezení venku neodmyslitelně patří lucerna. Nevšední skleněná lucerna s mosazným rámem osloví zejména milovníky originálního designu a geometrických tvarů. Tato lucerna se však bude skvěle vyjímat i v moderně zařízených interiérech.

lucerna

 

 

 

 

Dopřejte si kapku luxusu i venku. Úchvatný povlak na polštářnádechem orientu, který kombinuje zelenou a zlatou barvu, je jako stvořený pro příznivce bohémského stylu.

 

 

povlak

 

 

 

 

 

Nezapomínáme ani na milovníky romantického stylu. Houpací síť z pevné bavlny je nádherně zdobená háčkovanými detaily a třásněmi. Je velice pohodlná a strávíte v ní spoustu příjemných chvil, kdy budete relaxovat pod širým nebem.

síť

 

Posezení venku s sebou přináší také jednu nemilou záležitost a tou je všudypřítomný hmyz, který rád ochutnává jídlo a pití. Uložte své dobroty na bambusový podnospraktickou síťkou a hmyz nebude mít šanci. Jedná se o praktický a současně stylový doplněk nejen venkovního stolu, ale i kuchyně či jídelny.

 

podnos

 

Především v horkém počasí bychom neměli zapomínat na dodržování pitného režimu. S tím nám pomůže úžasná pětilitrová skleněná nádoba s plastovým kohoutkem. Uvidíte, že i děti budou nadšené, když si budou moct samy načepovat například výtečnou domácí limonádu.

 

 

soudek

 

 

 

 

Nádobu na limonádu skvěle doplní skleněné lahvičkyplechovým víčkem zdobeným hravými puntíky, jejichž součástí je také slámka. Navíc skleničky jsou usazeny v kovové přepravce, která usnadňuje servírování.

 

 

skleničky

 

 

 

Celou nabídku výrobků, které se vztahují k venkovnímu posezení, najdete pěkně pohromadě na tomto místě.

Přejeme Vám příjemné posezení venku.

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!