Rozlučte se s nevzhlednými igelitkami a vyrazte na nákup se stylovou taškou. Pohodlně do ní dáte celý nákup, a navíc budete sklízet obdiv svého okolí.

Vždy, když se chystáte na nákup, hledáte po domě či bytě nějaké igelitky, abyste ho měli v čem odnést domů? Potom máte plné ruce tašek, jejichž uši se Vám zařezávají do kůže, a nejde se Vám zrovna dvakrát příjemně? Zkuste to změnit. Pořiďte si stylovou tašku, která pohodlně pojme celý Váš nákup, a navíc skvěle vypadá.

Vezměte s sebou na nákup třeba leoparda. 🙂 Velká slaměná taška s originální látkovou podšívkou v leopardím vzoru se jistě stane Vaším věrným společníkem, ať půjdete kamkoliv.

 

 

leopard

 

 

 

Patříte k milovníkům dánské značky Green Gate? Potom by Vám rozhodně neměla chybět kouzelná slaměná taška v bílé barvě s hezkým vzorem.

 

 

taška

 

 

 

 

Pokud milujete Green Gate, ale dáváte přednost látkovým taškám, jistě Vás nadchne prostorná taška, která je vyrobena z pevné kanavy a zdobí ji módní stříbrný motiv. Díky uším vyrobeným z hnědé kůže, která jsou podšitá látkou, ji můžete velice pohodlně nosit přes rameno.

 

 

 

taš

 

 

 

 

 

 

Do skutečně obří nákupní tašky z pevné bílé látky se, jak název napovídá, vejde skutečně všechno. Tato taška Vás prostě bude bavit.

 

 

kabel

 

 

 

 

Hledáte něco barevně výraznějšího? Stylová taška upletená z papírového provázku v zelenkavé barvě bude tou správnou volbou. Opět Vám poskytne spoustu místa na vše potřebné.

 

 

 

zele

 

 

 

 

 

 

Jestliže přece jenom raději složíte nějakou igelitku do kabelky a nechce se Vám vláčet s velkou taškou, nahraďte igelitku alespoň krásnou textilní taškou přes rameno s okouzlujícím fototiskem peříček nebo sovy. V pohodě ji složíte do kabelky a vytáhnete ji až ve chvíli, kdy ji budete skutečně potřebovat.

 

textil

 

Tašku můžete použít i k uskladnění sezonního oblečení, k odkládání čepic a šátků v předsíni, skvěle poslouží také k ukládání novin a časopisů, využijete ji na pikniku, můžete ji s sebou vzít na dovolenou, pomůže Vám při stěhování… Tato užitečná pomocnice zkrátka může být všude s Vámi a uvidíte, že nejde ji nemilovat.

 

 

usklad

 

 

 

 

Přejeme Vám příjemné nakupování se stylovými taškami!

Líbil se vám článek?
Sdílejte ho s přáteli!